Паранормално: Френско списание засне призрак в Софийските гробища! (видео)

Клип с призрак, който броди из Софийските централни гробища пусна онлайн изданието на френското списание „Paris Match”, съобщава „Телеграф”. Духът обитава гробница на голямо семейство, загинало мистериозно при пожар.Клипчето е заснето с инфрачервена камера от Наталия Перманова и качено още през август миналата година, а първото излъчване в сайта на френското списание е на 29 декември миналата година. Вижда се как безформена фигура влиза и излиза през вратата на гробницата.

Призракът наподобява човешка фигура, движи се плавно и леко, все едно танцува. Авторката смята, че той обитава гробницата на загиналото през 1912 година семейство Сарафови. Девет души от тази фамилия са положени в криптата, най-малко е дете на 4 години, най- възрастен – мъж на 64 години.

Всички те са изгорели в пожар през 1912 година, като тогава полицията не е установила дали той е резултат от умишлено действие или нелеп инцидент. В архивите на Софийските централни гробища няма данни за тази трагедия, тъй като от тогава е изминало доста време.

Самата авторка на клипа, Наталия Перманова твърди, че показаната гробница е в София, но сред 30-те крипти в гробището няма нито една, която да прилича на показаната в клипа./ Блиц

Дата на публикация: 4 януари, 2014
Категория: Друго
Ключови думи: в списание призрак френско засне (видео) Софийските Паранормално: гробища!

Показване на още