Освиркаха Бареков в Пловдив

Родният град на новоизлюпения политик посрещна Бареков с освиркване и нецензурни думи
Чистосърдечни ругатни и освиркване посрещнаха Бареков и в родния Пловдив. А казват, че у дома и стените помагат…
Широко рекламираната изява в центъра на Пловдив се превърна в поредния провал за новоизлюпения политик. Дори платената агитка от яки момчета с бръснати глави не успяха да попречат на народната „любов“ да се излее в освирквания и нецензурни думи.
Добре известните приятели от кръга на Бареков
Разделени от кордона на полицията, шепата фенове и платени клакьори на Бареков се губеха на фона на гневното множество. Освиркванията и презрителните квалификации срещу новоизлюпения политик не престанаха до края на фарса, наречен „България без цензура“.
Със съдействието на момчетата с черни дрехи полицията санкционира най-гласовитите противници на бившия водещ, а останалите бяха натирени далеч от микрофона. За малко да избухне ръкопашна схватка между гардовете на Бареков и множеството. Наоколо кръжаха таксита с включени клаксони и частните линейки на бизнесмена Наско Райфъла, без това да прави впечатление на полицията.
И Пловдив изригна срещу Бареков – без цензура! Още в началото Бареков обяви, че се ползва с доверието на повече от 100 пловдивски таксиджии и похвали техния „спонтанен протест.“ После леко се увлече и ги изкара над 500. Между другото си призна, че сам ги е „приканил към действие“ срещу кмета Тотев, но не им бил плащал. И Пловдив изригна срещу Бареков – без цензура!
Така Пловдив посрещна Бареков
Около 100 автомобила на две от най-малките фирми са тормозили огромния град, в който има няколко хиляди таксита. Пловдичани изказват възмущение и от въвличане на непълнолетни младежи от спортното училище в политическата акция пред „Тримонциум“. Става известно, че емисари на Бареков са изгонени от местните рокерски клубовеа, където предлагат пари, срещу подкрепа за „България без цензура“.

Дата на публикация: 29 октомври, 2013
Категория: Новини
Ключови думи: в Пловдив 2013 Бареков Освиркаха

Показване на още