Лудогорец и Черноморец (Одеса) по БНТ1 на живо - 24.10.2013

Лудогорец и Черноморец (Одеса) по БНТ1 на живо - 24.10.2013....Българският шампион Лудогорец гостува на Черноморец Одеса в третия кръг от груповата фаза на Лига Европа. Двубоят ще бъде предаван пряко по БНТ1 от 22:05ч, а студиото за срещата е в 21:30.

Незабравимото българско учасите в Лига Европа продължава и тази вечер. Родният шампион Лудогорец гостува в далечна Украйна на Черноморец (Одеса). "Орлите" са първи в група "B" със забележителните 6 точки след победи срещу холандския гранд ПСВ Айндховен и хърватския Динамо (Загреб). "Моряците", от своя страна, заемат второ място с 3 точки.

Единственият проблем в щаба на "зелените" е свързан със бранителя Йордан Минев, който лекува контузия. Националът все пак се качи на самолета със съотборниците си, но съдбата му ще се реши няколко часа преди битката. Наставникът на Лудогорец Стойчо Стоев пък заяви, че първото място в групата не определя възпитаниците му като фаворит.

"Определено очаквам труден мач. Това, което гледах, ми показва, че са сериозен отбор, типичен руски футбол, с много борба, единоборства, бързи, агресивни футболисти", допълни той.

Днешните съперници не успяха да победят в родните си първенства през уикенда. Литекс надви Марселиньо и компания насред Разград с 2:4, докато Черноморец врътна нулево реми в гостуването си на Металист (Харков).
Предстоящият двубой може да наблюдавате пряко по Българската национална телевизия, както и Sport.bnt.bg от 22:05 часа.

В другия мач от група "B", Динамо (Загреб) приема ПСВ (Айндховен). Хърватите все още търсят първите си точки в надпреварата, докато "филипите" са трети с три пункта, но по-лоша голова разлика от Черноморец.

Дата на публикация: 24 октомври, 2013
Категория: Хора и блогове
Ключови думи: и На по живо Черноморец Лудогорец (Одеса) БНТ1 24.10.2013

Показване на още