Кой е Биг Брадър? Ето го лицето зад готиния глас! (СНИМКИ)

Кой е Биг Брадър?! Ето го лицето зад готиния глас!

Kliuki.net публикува снимки на човека, за който най-често се питат зрителите. Най-задаваният въпрос, когато звучи гласът на Биг Брадър е кой е той, как изглежда и също толкова атрактивен ли е като визия.

Не е тайна, че Биг Брадър си има многобройни фенки, които следят редовно риалитито. Той ги е спечелил само с глас, а неговото име е Илия Георгиев.

Култовият радиоводещ всъщност не се крие и често е сред светските персони, но малцина от дежурните пред екрана, са наясно кой е Биг Брадър. Снощи той толкова люто се накара на Мишо Шамара, че скандалът събуди остри коментари, а някои искат да знаят истината – кой стои зад тайнствения глас.

Рап певецът избухна заради музикалната мисия и взе да ръси цинизми, прекъсвайки „шефа” на Къщата. „Когато говори Биг Брадър, говори само Биг Брадър!”, затвори му устата той.

Илия Георгиев започва работа от Велико Търново, където добива слава на местно ниво, а после постепенно става търсен за редица анонси, реклами и популярни формати. Емблематичното му присъствие във „ВИП Брадър” и „Биг Брадър” обаче му печели най-много обожателки. Всички те сега ще се насладят и на убийствения му вид.

Кой е Биг Брадър?! Ето го лицето зад готиния глас! Вижте галерията!
Категория:

Дата на публикация: 10 октомври, 2013
Категория: Друго

Показване на още