Антони Здравков ще води Левски

Триото Антони Здравков - Елин Топузаков - Мариян Христов ще води Левски до края на полусезона, съобщи собственикът на клуба Тодор Батков.

Старши треньор ще се води Здравков, който има нужния лиценз. Ивайло Петев, който вчера трябваше да бъде представен като старши треньор на "сините", се отказа от поста заради инцидента на пресконференцията вчера, на която фенове го съблякоха гол до
кръста и буквално го изгониха от залата за пресконференции. "Петев ми се обади преди два часа и половина и ми каза, че се оттегля и отказа да бъде треньор на Левски. Триото Антони Здравков, Мариян Христов и Елин Топузаков ще водят отбора поне до края на полусезона. Тримата се ползват с пълното ни доверие", каза Тодор Батков след среща с фенове на отбора, която се проведе в общежитието на "Герена".

"И двамата директори подадоха оставки – единият и писмено. Иво Тонев има депозирана оставка, ще мисля дали да я приема, или не. Поне до мача с ЦСКА няма да има решение. Аз трябва да дам оставка пред себе си", сподели Батков.

"Стига с тези власти, двувластие, тривластие и в същото време случки като вчера. Ако продължим по този начин, феновете може да навредят на клуба, трябва да покажем единство. Ние не можем да пазим с полиция нашите собствени привърженици. Трябваше да се направят определени срещи. Отговорността е моя, както обикновено. Тъжно е за Сираков, аз разговарях вчера около 1 час с него в стаята на Райко. Разбрахме се днес да разговаряме, а аз няма как да го търся по Фейсбук. Телефонът му днес е изключен. Декларация с удивителни, аз съм един от активно обичащите Левски, не съм велик“, коментира още собственикът, който коментира и публикациите на Илиана Раева във Фейсбук.

"Всичко е възможно, но в края на краищата аз приемам мястото си в Левски като обществен дълг, за да върви клубът и да радваме феновете, Спокойно мога вече да не го правя. Да съм анонимен, да се радвам на живота, на семейството, на децата, на лова, на една-две любовници. Но аз продължавам да съм мазохист. Да търпя. Дано случилото се вчера да е този катарзис и да отлепим от дъното, дано да го покажем другата седмица. Всеки е добре дошъл, ако е полезен и допринася за просперитета на Левски. Когато поканих Наско да се върне, го направих в името на Левски, защото няма повече за кога да отстъпваме", добави Тодор Батков.

Дата на публикация: 10 октомври, 2013
Категория: Спорт

Показване на още