Забранения плод епизод 1 част 1

Жена, омъжена за по-възрастен мъж, попада в примката на забранена любов, която ще промени живота на хората около нея завинаги. Невинността отстъпва на предателството. Страстта и любовта улавят в примката си лоялността.

След смъртта на съпругата си преди 11 години, Аднан се изолира от социалния живот и започва да живее в имението си, като се грижи единствено за дъщеря си Нихал и сина си Бюлент. Той живее в една от най-известните къщи в Истанбул, заедно с отдавна работеща за него бавачка, която е наполовина французойка, както и с далечния си роднина Бехлюл. Много години по-късно, след като среща дъщерята на Фирдевс, Бихтер, Аднан си припомня добрите стари времена и у него се зараждат чувства към нея.

Фирдевс е алчна жена. Тя се конкурира с дъщерите си. Дори и внезапната смърт на съпруга й не може да я изолира от света, а тя продължава да живее охолно и безгрижно. Бихтер обвинява майка си за смъртта на баща си и отказва да се нарича нейна дъщеря. Чувствайки се самотна и тъжна, тя се приютява в обятията Аднан. С него тя се чувства в безопасност и започва нов живот. Фирдевс знае, че Аднан е най-добрият кандидат за неин собствен съпруг. Докато се опитва да го прелъсти, пътищата й се пресичат с тези на дъщеря й и между тях започва битка, която ще продължи години наред.

Бихтер открива страстта, докато търси спокойствие, доверие и щастие в имението на Аднан. Бехлюл и Бихтер са привлечени един към друг, а забранената им любов ще помете всички наоколо.

Режисьор: Хилал Сарал
В главните роли: Къванч Татлъту, Берен Саат, Небахат Чехре, Хазал Кая и др.

Дата на публикация: 11 юли, 2013
Категория: Трейлъри и анимация
Ключови думи: плод забранения

Показване на още