УНИКАЛНА! Вижте с какво ни прослави тази 14-годишна българка

Цял свят иска 14-годишната Георгия, но тя си остава в България.
Тя е само на 14-години, но по неин адрес вече се използват думи като феновен, уникат, бижу и други подобни. Георгия Кадоглу е известна по цял свят и ще остане завинаги запомнена в историята с невероятните си постижения.
Младата българка има 329 медала в кариерата си като плувкиня, а е все още толкова млада. Георгия Кадоглу е авторка на цели 65 национални рекорда, три от които бяха с продължителност от 34 години, пишат от tell.bg.
С послтиженията си и славата си Георгия Кадоглу съвсем заслужено бе избрана за корицата на списание “Плуване & водна топка”. Специализираното спортно списание предложи на читателите си обширен материал за 14-годишната уникална спортистка, която прави впечатление и с хубостта си.
Медалите и рекордите на Георгия определено ни карат да се чувстваме горди, но още по-горди сме, че това момиче обича родината си. Младата плувкиня е получавала множество предложения, придружени с оферти за много големи суми пари, за да се състезава под чужд флаг.георгия
Джорджи, както я наричат близките, живее във Варна, въпреки че баща й е грък. Сред трофеите си, събирани от целия свят, плувкинята има цели 4 балкански титли. Прелестната Георгия Кадоглу може да бъде определена като уникално бижу и ние сме горди да я наречен българско бижу!

Дата на публикация: 29 юни, 2013
Категория: Спорт
Ключови думи: 14 Българка рекорд уникална годишна плумане прослави

Показване на още