Вижте Анджелина след като отстрани двете си гърди

Анджелина се показа за пръв път след операциите.
Най-търсената холивудска звезда Анджелина Джоли се появи пред публика за първи път след като си направи двойна мастектомия.
Миналия месец, смятаната за най-красива жена в света, обяви че се е подложила на тази интервенция като превантивна мярка срещу рак на гърдата.
Това нейно решение шокира целия свят и нейните фенове, които не спираха да я подкрепят след трудното решение. Феновете по цял свят очакваха Анджелина да не бъде същата след тези опрерации, но самата тя обяви, че се чувства перфектно!
Вчера Анджелина Джоли се появи заедно със своя приятел Брад Пит на премиерата на филма "World War Z" в Лондон. Огромно впечатление направи това, че Анджелина се спираше и разговаряше с хората и раздаваше автографи без да се притеснява или да показва излишно високомерие.
"Чувствам се чудесно, много съм благодарна за подкрепата, това означава много за мен. Щастлива съм да видя, че дискусията за здравето на жените се разпространява. Особено, след като изгубих майка си заради рака, съм много благодарна", заяви Анджелина пред камерите.
Вижте и самите емоции на Анджелина Джоли след тежката операция и радостта на хората от нейното щастие.

Дата на публикация: 16 юни, 2013
Категория: Новини
Ключови думи: Свят Холивуд 2013 гърди Анджелина Джоли актриса отсрани

Показване на още