Вижте Изпълнението, Което Изуми „Америка Търси Талант”

Участник в „Америка търси талант” изуми журито на шоуто, което търси таланти и накара целия свят да заговори за него. Мъжът с артистичен псевдоним Спешъл Хед направи нещо невиждано и накара цялата зала да стане на крака, въпреки, че номерът му започна доста неуверено и успя да изнерви дори публиката. В първите няколко минути, Спешъл Хед заложи на дълга и доста дразнеща медитация, която изнерви присъстващите – публиката започна да го освирква, а един от членовете на журито веднага му натисна хикса.
Няколко секунди след това обаче всички бяха на крака и бурно аплодираха талантливия мъж, който “седна” във въздуха. Каква е тайната на изпълнението, никой не разбра, но представителят на журито, който натисна бутона за изгонване, заяви, че е направил огромна грешка. „Взимам си гласа обратно”, обясни той.
Изпълнението на Спешъл Хед предизвика бурни реакции и в интернет пространството. Само за няколко часа номерът е гледан от рекорден брой потребители. И докато някои се възхищават на талантливия американец, други са категорични, че няма нищо специално в номера, разкривайки, че мъжът се държи на специално направена стойка, която е скрита под дългите му ръкави.

Дата на публикация: 15 юни, 2013
Категория: Хоби и развлечения
Ключови думи: Търси изуми америка Което Вижте талант 2013 изпълнението

Показване на още