Emigtant-duet_hello-O_x264

ПРОГРАМА ДЕКЛАРАЦИЯ
НА
ГД”ОБЕДИНЕНИЕ ЗА ЗАПАЗВАНЕ БОГАТСТВАТА НА БЪЛГАРИЯ”
Девиз ;”Пари да , но не на цената на България…”!!!
1.Незабавно въвеждане на вероучения в училищата в Р. България и привличане на БПЦ в този процес, с цел правилното възпитание на децата за да се съхранят духовните ценности и националната култура в подрастващото поколение , за да се гарантира националната идентичност и сигурност на народа на Р. България..!!!

2.Създаване на “Агенции за Граждански контрол” по региони от типа на ДАНС които да контролират властта по всички етажи и регионални центрове - МВР, СЪД, Прокуратура, ВСС, КС, АС, Общински съвети, Медии-БНТ, БНР и др., с цел създаване на абсолютна прозрачност при вземане на решения от всякакъв характер и с цел предотвратяване на – КОРУПЦИЯТА по всички нива във властта и спазване на Конституцията и законите!!!

3.Преразглеждане на всички договори за приватизация и консултантски договори сключени през периода 1990-2013г. и тяхното прекратяване или реализация по законоустановения ред , включително и договорите с Москва и ЕС.

4. Отменяне на закона за пенсионирането и връщането му в стария вариант – мъжете да се пенсионират на 55 години , а жените на 50 години, а МНО и МВР са на 45 за мъжете и 40 за жените! Повишаване на – пенсиите и заплатите на МВР, МНО, учителите , лекарите! Фондове за подпомагане на социално слабите слоеве на населението – за ток, вода, храна, дърва, дрехи. Осигуряване на средства за възстановяване на семейства, пострадали от природни бедствия и аварии, за да се осигури нормално съществуване и възможност за годишни почивки на граждани те на Р България!

5.Създаване на домове за самотни хора с условия и полагане на грижи за нормален човешки живот.

6.Осигуряване на работни места за младите хора и най - доброто заплащане с цел те да останат в Р. България за да се избегне демографската криза..!Предимство на иновоациите..!

7.Възстановяване на стария закон за Авторското право в пълният му смисъл , за да бъдат нормално обезпечени всички дейци на изкуството и културата и да получават нормални пенсии , които да им осигуряват нормален човешки живот спокойни старини и осигуряване на нови инвестиции за културата на Р.България.

8.Напълно безплатно образование на държавни разноски за всички желаещи да се образоват - ученици, студенти и др. и разрешаване на дистанционното и домашно обучение на желаещите това..!

9.Преобразуване на Здравната каса в “Държавно Застрахователно дружество” и достъп до пълно медицинско обслужване по всички направления – без ограничения – с цел “здрава нация”!!!

10.Контрол на банковия и кредитен сектор и ограничаване на правата им върху гражданите , с цел осуетяване на незаконно отнемане на движимо и недвижимо имущество , придобито с кредити, когато е от първа необходимост за живота и съществуването на гражданите на Р.България и ако се наложи налагане на държавно вето върху ипотеки от този род и тяхното отменяне!!!

Дата на публикация: 5 март, 2013
Категория: Друго
Ключови думи: Хора Музика и Видео политика президент др. общество СТАЧКУВАЩИ

Показване на още