Йордан Йовчев изправи на крака 12 500 зрители в мегашоу - България (Bulgaria)февруари 2013 г.

Пред 12 хиляди и 500 зрители неповторимият Йордан Йовчев сложи официално край на дългогодишната си спортна кариера. Тази вечер в зала ''Арена Армеец'' Йовчев показа за пореден път, че е един-единствен в света. Бенефисът на гимнастика ни продължи точно 85 минути, в които изпълненията бяха стиковани до съвършенство.

Музика, песни на живо и много елитна гимнастика. Чудесен пример за професионализъм, качество, олицетворяващо Йордан Йовчев, който в неделя ще навърши 40 години.

(Photo: БГНЕС)Участие в спектакъла, наречен ''Пътя'', взеха много световни имена в спорта, а олимпийският шампион Юри Кеки отново излезе и вдигна ръката на Йовчев. Жест, който направи и на Игрите в Атина, когато съдиите отнеха заслужения златен медал на нашия гимнастик и го присъдиха на представителя на домакините.

(Photo: БГНЕС)В спектакъла взеха участие над 150 спортисти, сред които се открояваха имена като Юри Кеки и олимпийският шампион от Атина на висилка Игор Касина (Италия). От България се включиха ансамбълът по художествена гимнастика, гимнастичките Силвия Митева и Диляна Проданова.Най-добрите състезателки по спортна гимнастика, сред които Александър Батинков, Ярослав Вовк, Ралица Милева, както и трупата на Нешка Робева, певците Поли Генова и Орлин Павлов и други.

Дата на публикация: 24 февруари, 2013
Категория: Пътуване и събития
Ключови думи: в На 12 крака 500 зрители йордан йовчев Г изправи мегашоу 02.24.2013

Показване на още