ЕМИР АРЕСТУВАН ЗА ДРОГА

Турският актьор Чаатай Улусой, който изпълнява ролята на Емир Сарафоглу в хитовата драма „Огледален свят“ е бил задържан тези дни от полицията. Актьорът заедно с още над 40 известни личности е бил задържан, след като името му се оказало в списъка на известен дилър на дрога.


При обиск в дома на известния актьор е било открито известно количество марихуана. Чаатай веднага е бил задържан от полицията и е прекарал повече от ден в ареста

Скандалът разбуни медиите в Турция и предизвика силен отзвук в пресата. Като един от най-актуалните млади актьори Улусой понесъл тежки критики от медиите. В крайна сметка младежът бил сред последните освободени и след като прекарал близо едно денонощие в ареста бил освободен под гаранция. Засега не е ясно дали ще бъде заведено дело срещу него или ще бъде привлечен като свидетел срещу дилърите, които са били арестувани.

Самият Улусой отрича да има нещо общо със случая и твърди, че е невинен. Актьорът отказал да коментира ареста си пред медиите.

Роденият през 1990 година младеж е не само сред най-актуалните артисти в Турция, но и един от най-известните модели. Малко известен факт е, че баща му е имигрант от Българи, напуснал страната ни малко преди 1989 година.

Дата на публикация: 4 февруари, 2013
Категория: Хоби и развлечения
Ключови думи: Музика Свят Епизод Част Бтв серия телевизия сватба Огледален сага годеж ФЕРИА ТУРКСА сериалСАПУНКА ХАЗАЛ КАЯ

Показване на още