Под прикритие - Сезон 3, Епизод 10 - Част 2/3

Гледайте първи новият Епизод 10 на Под прикритие тук! :)
След арестуването на Джаро и сериозното разклащане на позициите му, Мартин остава в подземния свят като ченге под прикритие. Този път враговете му са повече и по-силни. Новият му враг е Иво Андонов. След смъртта на баща си и Съни, няма какво повече да губи, освен да продължи борбата с престъпността докрай и на всяка цена. За да предотврати оправдаването на Петър Туджаров, трябва да остане "лоялен" като негова "дясна ръка", но междувременно влиза в съюз с Куката, за да се бори срещу Иво. В действията срещу подземния свят се присъединява и журналистката Елица Владева. Мартин вече знае, че само със законни средства битката е обречена...

По идея на Димитър Митовски.
Сценарий: Станимир Великов, Александър Чобанов, Виктор Божинов, Александър Спасов, Владимир Полеганов, Валентина Ангелова, Ваня Щерева и др.
Сценарии криминална линия: Слави Ангелов
Режисьор Виктор Божинов
Оператор Радослав Гочев
В ролите: Ивайло Захариев, Михаил Билалов, Захари Бахаров, Владимир Пенев, Койна Русева, Теодора Духовникова, Миленита и др.

"Опасно е да живееш интересно, ако не знаеш как да оцелееш".

"ПОД ПРИКРИТИЕ" е реалистичен и модерен поглед към престъпния свят в България. Сериалът разкрива в детайли психологията на престъплението и показва истинския живот в мафията и в полицията.
Кое превръща един човек в престъпник и какво стои зад привидната жестокост и безскрупулност? Отговорите са в историята, свързани с истински събития, случили се през последните години в България.
"Под прикритие" е класическа криминална поредица с напрежение, психология, динамика, екшън и обрати.

"Той трябва да излъже всички, за да оцелее".

Едно обикновено момче от краен софийски квартал става първият полицай под прикритие в България. Принуждаван като малък от баща си да краде и да мами, Мартин се превръща в перфектния лъжец. Това негово умение, както и ненавистта му към подземния свят, го правят най-подходящия човек за опасна мисия - да бъде внедрен в престъпната организация на голям и влиятелен бизнесмен. Докато навлиза в тайните на групировката и живее в непрекъснат страх да не бъде разкрит, Мартин се влюбва в най-неподходящата жена - приятелката на Джаро - Съни. Точно когато печели доверието на мафиотите, се оказва, че истинските врагове са в полицията. Мартин остава сам срещу всички, изправен пред трудни решения.

Дата на публикация: 3 февруари, 2013
Категория: Друго
Keywords: Сезон Епизод Под прикритие Част pod prikritie 1/3 chast epizod sezon 20.01.2013 *20.01.2013*

Показване на още