Полицаи убиха канибал докато се храни насред улицата - 2012 г. 29-ти май

CANNIBAL ATTACK_ Miami Police Kill Man Eating Another Man's Face
Канибалът, който почти изяде лицето на бездомник в Маями, е бил под въздействието на нова по-силна форма на ЛСД, съобщава "Дейли Мейл". Установена е самоличността му - това е 31-годишният Руди Юджийн, който също е клошар.

Жертвата на Юджийн се намира в болница в града в тежко състояние, а персоналът на здравното заведение описва раните му като едни от най-ужасяващите в тяхната практика. В резултат на кървавата атака са изядени 75% от кожата на лицето на пострадалия.

Припомняме, че на 26 май в Маями полицай застреля голия Руди Юджийн, дъвчещ кожата по лицето на друг човек. След предупреждението на униформения служител човекоядецът не спрял да хапе главата на своя опонент и се наложило полицаят да стреля по него. След като и това не спряло канибала единственият изход бил да бъде убит. Очевидци разказват, че са чули най-малко половин дузина изстрели.

Неволен свидетел на гнусната сцена се е оказал колоездачът Лари Вега. Очевидецът описва случката, като най-страшното и травмиращо нещо, което някога е виждал през живота си. Той пояснява, че голият психопат е бил прострелян няколко пъти преди да прекрати дъвченето и чак след това е паднал до обезобразената си жертва. Не са открити никакви оръжия в близост до нападателя и пострадалия, което кара полицейските власти да вярват, че дрогираният Юджийн е използвал единствено собствената си сила, за да подчини жертвата си.

Из интернет бяха разпространени кадри от видеокамера за наблюдение от мястото на ужасяващото пиршество.

Дата на публикация: 30 май, 2012
Категория: Новини
Ключови думи: в На Man който Kill Маями another Police miami MAN'S почти изяде Face Лицето Eating cannibal ATTACK_ Канибалът бездомник

Показване на още