Честит рожден ден!

Честит рожден ден! Честит рожден ден!
Нека празника ти бъде увенчан с много усмивки, наздравици от сърце и добри пожелания, които да се сбъднат!
рожден ден
Празнувай колкото можеш на този рожден ден, за да вдигнеш високо летвата за всеки следващ празник и да се радваш с цялото си сърце! Честит рожден ден!
рожден ден
Днес всеки ти пожелава здраве и така трябва да бъде, защото без него не можем, а аз ти пожелавам и да може да се радваш на своето здраве като получаваш всичко, което поискаш! Честит рожден ден!
рожден ден
Пожелавам ти с всяка измината година да имаш предимствата на старостта: мъдрост, спокойствие и вяра и предимствата на младостта: сила, надежда и красота! Честит рожден ден!
рожден ден
Честит рожден ден! Ако подаръкът може да бъде невидим, нека да е много здраве.
рожден ден
Пожелавам ти не просто страхотен рожден ден, а такъв, който да помниш цял живот! Пожелавам ти не просто късмет, а небивал успех, здраве и любов да съпътстват всеки миг от твоя живот!
рожден ден
Здраве, щастие, любов не са само думи, а част от твоят прекрасен живот. Честит рожден ден!
рожден ден
Честит рожден ден! Колкото повече остаряваш, толкова по-голяма става тортата и толкова по-сладък живота ти!
рожден ден
Желая ти дълъг живот, изпълнен с радост и на всеки кръстопът да взимаш решение правилно. Честит рожден ден!
рожден ден
Колко ли много път измина, колко рождени дни минаха
и всичко това, което постигна е мечта за повечето хора,
защото в любов и старание, а дори и терзание правеше всичко, не позволяваше на нищо да ти попречи света да направиш щастлив!
рожден ден
Честит рожден ден! Нека усмивката ти винаги огрява лицето ти, любовта сърцето ти, а ракията душата ти!
рожден ден
Честит рожден ден! Пожелавам ти да си толкова щастлива, колкото си и красива, да сияеш все така, като утринна роса и да бъдеш все така - мила и добра!
рожден ден
На теб, приятелко, желая светли дни, желая ти венец от рози и сбъдване на твоите мечти. За теб животът нека бъде песен, за теб животът да е сбъдната мечта. Желая ти прекрасна младост от мое име и от името на любовта!
рожден ден
Пожелавам ти слънце да грее в твоите очи, усмивка да блести на лицето ти и радост да носиш на всички ни!
рожден ден
Когато часовникът удари полунощ и стрелките срамежливо се целунат, знай, че някой от сърце ти праща най-сърдечни привети- бъди най- щастлива!
рожден ден
Бъди ни жива, здрава и щастлива, букет от чувствата ни приеми и обичта ни към теб безкрайна, като подарък прегърни! Смело свещите духни, споко - възрастта не ти личи!
рожден ден
Бъди като небето - усмихвай се след всяка буря. Бъди като тревата - изправяй се, когато те прегазят. Бъди като звездите - близка и далечна, даряваща любов и светлина.
рожден ден
С пожелания за упоритост - за да следваш мечтите си, смелост - за да ги осъществяваш, търпение - за да ги постигнеш и любов, която да дава смисъл на всичко това!
рожден ден
Бъди здрава, като скалите, красива като розите и обичана като парите. Всичко, което ти желая е здраве, защото е най-важно, щастие, защото е необходимо и любов, защото тя ще спаси света!
рожден ден
Не съжалявай, че годините минават, човек не може времето да спре, най-хубавите спомени остават и с тях живеем по- добре.

Дата на публикация: 7 април, 2021
Категория: Хора и блогове

Показване на още