Тя е невероятна "Жената чудо 1984" като Батман:— Wonder Woman 1984 Трейлър (2021)

Тя е невероятна Жената чудо 1984 — Wonder Woman 1984 Трейлър (2021) ПреводВлиятелен и успешен бизнесмен, Лорд мечтае да стане бог сред смъртните. За целта той не пести разходи и събира различни магически артефакти от цял ​​свят в опит да намери такъв, който да му даде безграничната сила и сила на истинско божество. В търсенето му му помага д-р Барбара Ан Минерва, специалист по древна история. Така в ръцете на Минерва попада определен артефакт, който я превръща в дива, кръвожадна и неконтролируема женска котка - гепард. Яростна от ярост, тя започва лов за Господа, по чиято вина се превръща в чудовище."Жената чудо 1984" седмица преди Коледа имаше кинопремиера в 42 страни по света, а навръх 25 декември дебютира и в Щатите - както на голям екран, така и в HBO Max.
Продължението на "Жената чудо" (2017 г.) обаче е стъпка назад в сравнение с оригинала и е поредното потвърждение на максимата, че "повече" не винаги означава "по-добро".
Ето защо тук ще обърнем внимание както на попаденията и пропуските на новия филм, така и на неговото представяне сред аудиторията с оглед на изцяло новия модел за разпространение на филми, който Warner Bros. ще следват с всичките си заглавия за 2021-а.
Злодеи да искаш
"Жената чудо 1984" ни среща отново с Даяна Принс - няколко десетилетия след участието ѝ в Първата световна война (за справка: "Жената чудо" от 2017 г.), но и няколко десетилетия преди да се срещне с герои като Батман и Супермен (за справка: "Батман срещу Супермен" от 2016 г.).
Годината е 1984-а, но напук на Оруел САЩ изглеждат като едно прекрасно място за живеене. Даяна все още е в плен на спомените за покойния си любим Стив Тревър (Крис Пайн), но същевременно работи като антрополог в Смитсоновия институт, където завързва необичайно приятелство с невзрачната и пренебрегвана от всички Барбара (Кристен Уийг).
Тяхно общо откритие ще привлече интереса на съмнителния предприемач Макс Лорд (Педро Паскал от The Mandalorian), зад чиято фалшива усмивка, мазно излъчване и перфектно отиграни маниери се крие човек със сериозни проблеми и готовност да направи всичко, за да ги реши, без да го е грижа за последствията.
Именно Педро Паскал е в светлината на прожекторите в "Жената чудо 1984".

Дата на публикация: 29 декември, 2020
Субтитри от: Sahara
Категория: Трейлъри и анимация
Ключови думи: Трейлър wonder чудо невероятна woman Тя 1984 (2021) "Жената 1984":1984

Показване на още

Коментарите под този видео клип са забранени.