РЕВОЛЮЦИЯТА в АМЕРИКА срещу САТАНИСТИТЕ-ГЛОБАЛИСТИ ЗАПО!НА !

Американската мечта-свобода и индивидуалност ЗАГИНА ! Основите на Новия
Световен Ред в Америка са вече готови.По времето на соца аз бях най заклетия американо-фил, водех всичките си бележки на английски изучавах американската история и политика, игнорирайки родната и руската култура напълно.
Имах късмета да обиколя щатите през 90-те и да видя началото на КРАЯ на АМЕРИКА !
Това бяха годините на ентусизъм, студенство и отдаването на
православието. Активното изучавах на икономика, история,философия и политика в кипящото
време на предприемачески ентусиазъм, завладял стопирания до това време български народ. Морето ми беше до колене,бизнеса вървеше, не огранични възможности за свободата в празен от монополи пазар на дребно и средно ниво, реална демокрация в медии.
Може би много от хората вече позабравиха това време, угрижени днес в хомота на съвременното
Европейско робство,но аз го помнят добре.
Като запознат на макро и микро ниво с механизмите, които движат света ни към глобализъм и световно правителство, аз успях да се докосна в оригинала на
американската действителност ,след студената война, пречупвайки действителността през изградена ситема за оценка, сравнение и наблюдение. Америка вече нямаше конкуренция в лицето на СССР ,аз видях и разтълкувах-фактите, местата, мненията, манталитета и духа на обществото и времето в различните прослойки американското общество. Още тогава започна ПОДМЯНА на американските ценности.Символите на свободата и демокрацията, като индивидуализъм, частно предприемачество,семеен бизнес, силни родови връзки,свободата да говориш, действаш и мислиш започна да се заменя с комунистическите "истини" на които бях цял живот свидетел. Системата на доносничество се рекламираше потелевизията в Prime Time,колективното корпоративно мислене се налагаше с униформи, кодове за думи и действия, изграждаха се личности по калъп, ключови фрази и етикети се поднасяха непрекъснато придружени с ново чувство за страх несигурност и опасност така необходимо за подчиняване на масите но този път с нов враг , тъй като СССР се разпадна. През 2006 след 12 години отсъствие успях да видя огромната пропаст и антагонизъм в ценностите на добрата стара Америка. Тоталния контрол полицейщина, страх, невроза, следене на всеки човек от камери или персонални надзорници ми вадеха очите, стягаха сърцето и потискаха настроението у мен....всичко вече е загубено!!
Новия Световен Ред прекърши духа на конституцията и американската мечта.Вижте малко от тази
действителност....!

https://www.facebook.com/1377854782461247/videos/1617240151856041/

Дата на публикация: 29 ноември, 2020
Категория: Друго

Показване на още