✅ЕПИЗОД 132 на предаването ЕвроДикоФ

На 27-и ноември, петък, от 20 ч. в „ЕвроДикоФ“ очаквайте:

Голямата премиера на „Опиумното трио“! Три изключително красиви и много интелигентни жени – Жени Калканджиева, Елена Ангелова и Ромина Андонова-Тасевска. След 22 ч. те ще раздават своите „присъди“ - за Мачото Борисов, за „модната икона“ Деси Радева, за самотника Слави Трифонов, ще напусне ли Мелания Доналд Тръмп? И още много други горещи теми.

Разказ от точката на конфликта! Защо най-големият бизнесмен в Гурково Кольо Атанасов, при който работят 600 души, се оплаква от целенасочен кметски тормоз, вместо да бъде подпомаган? Как се брани кметът на ДПС Мариан Цонев. И още: защо полиция и прокуратура бездействат по сигналите за купуване на гласове в общината.

И на сцената излиза.... Ревизоро. Защо министърът на околната среда и водите Емил Димитров предпочете да нахлуе в Парламента, вместо да почука на врата на Падишаха в Министерския съвет. Ударът е хем по Борисов, хем по кмет-отличник на ГЕРБ Димитър Николов.

Психиатърът д-р Цветеслава Гълъбова за аршина, който прилага ръководството на Софийския университет по казусите на проф. Михаил Мирчев, обвинен в неподходящ език по време на лекции от една страна. И от друга – за изцепките на политолога, показващ среден пръст по кръстовищата и обикалящ психиатриите през нощта, доц. Стойчо Стойчев.

Ивет Анадолска, адвокат на Николай Банев: има ли шанс арестант да бъде лекуван в България преди да загуби битка за живота?

Иво Мирчев от „Да, България!“ със сравнителен анализ на речите на шведския и на български премиер. Почти еднакви са, но тази на шведа е произнесена дни по-рано. Въпрос е „кой плагиатства?“

Бившият ректор на Медицинския университет акад. Ваньо Митев с ценен съвет против опасността от COVID-19.


➡️ Подкрепете ни като се абонирате:
„ЕвроДикоФ“: https://tinyurl.com/ED-subscribe
„Евроком“: https://tinyurl.com/EK-subscribe

Не пропускайте да споделите видеото със своите приятели!

🔸 „ЕвроДикоФ“ със Сашо Диков във Facebook: https://www.facebook.com/eurodikoff/
➡️ Още „ЕвроДикоФ“: https://eurocom.bg/show/evrodikof/7756
➡️ За още интересни новини и предавания посетете официалната страница на Телевизия Евроком: http://eurocom.bg/
#ЕВРОКОМ #ЕвроДикоФ #СашоДиков

Дата на публикация: 28 ноември, 2020
Категория: Друго

Показване на още