Aleksandar Tarabunov Tara - Bezvremenska (Official Music Video 2020)

🎶Audio:
🎵Music / Aleksandar Tarabunov
✍🏼Lyrics : Zoran Zonde Stojanovski & Aleksandar Tarabunov Tara
🎹Arrangement / Aleksandar Tarabunov Tara
🎛🎚Mixed and Mastering / Aleksandar Tarabunov Tara

📽️Video:
Producer / Director: Zoran Zonde Stojanovski

Hair and Make-up:
Daniel Nikolovski (IG: @danielnikolovskiofficial1)


БЕЗВРЕМЕНСКА

Знае ли тој
за ноќи без број?
Патеки долги
сама знаеш и ти,
кој е твојот сон
и твој филм.

Тој,
случаен спој,
звезда во мрак,
птица по пат,
сонце на праг.

Забораваш ли ти на таа светлина?
Светлина низ тело што ни продира?
Лажи ме,
но не се лажи сама.

Надеж губи утрото што доаѓа,
ти си моја сила што не проаѓа,
остани,
слушаш ли?

Во празен час,
безвременска,
танцувај ти во боди
и прави се што ми годи.

Под овој бран
тонам пак,
ти доаѓаш и си одиш,
слепо верувам, верувам,
не верувам.

Забораваш ли ти на таа светлина?
Светлина низ тело што ни продира?
лажи ме,
но не се лажи сама.

Надеж губи утрото што доаѓа,
ти си моја сила што не проаѓа,
остани,
оди си!

Во празен час,
безвременска,
танцувај ти во боди
и прави се што ми годи.

Под овој бран
тонам пак,
ти доаѓаш и си одиш,
слепо верувам, верувам,
не верувам.#biteodbralsamotebe #ludsumpotebe #nemakraj #maskaodnasmevka

Дата на публикация: 27 ноември, 2020
Категория: Друго

Показване на още