Новини ♛ Принц Уилям (Prince William) бил "тежко поразен от вируса", но пазел в тайна, че е бил заразен

Принц Уилям се е заразил с коронавирус през април . Принц Уилям (Prince William) бил "тежко поразен от вируса", но пазел в тайна, че е бил заразен.
Британският принц Уилям се е заразил с коронавирус през април, по същото време, когато се зарази и баща му, принц Чарлз, съобщиха, като се позоваха на източници в двореца Кенсингтън, британски медии, цитирани от Ройтерс.
Принц Чарлз е без вкус и обоняние след COVID-19 (ВИДЕО)
Уилям, внук на кралица Елизабет и втори поред в линията за наследяване на британския трон, е запазил диагнозата си в тайна, защото не е искал да тревожи страната, пише в. "Сън".

"Случваха се важни неща и не исках да тревожа никого", е казал Уилям според източниците на изданието. Бил е лекуван от лекарите на двореца и е последвал правителствените указания да се изолира в семейното имение Анмър Хол в Норфолк, съобщава вестникът и добавя, че въпреки всичко той не спрял да изпълнява ангажиментите си през април и провел 14 телефонни и видеоконферентни разговора.
"Уилям беше много тежко поразен от вируса. В един момент той имаше проблеми с дишането, беше очевидно, че всички около него бяха изпаднали в доста голяма паника", каза източник на "Сън".Prince William - All of the times we saw him in April when he reportedly caught coronavirus= Prince William: All of the times we saw him in April when he reportedly caught coronavirus= Принц Уилям: През цялото време сме го виждали през април, когато според съобщенията той е хванал коронавирус
Херцогът на Кеймбридж е бил поразен с коронавирус през април, както се появи.
Принц Уилям се е борил да диша в един момент по време на лечението си. Но въпреки диагнозата, бъдещият крал сключи няколко отдалечени ангажимента, говорейки с благотворителни организации, деца, набиратели на средства и служители на NHS.
Твърди се, че херцогът е запазил новината в тайна, за да не „притеснява“ никого, на фона на първия връх на пандемията на коронавируса. По това време принц Чарлз и Борис Джонсън също са имали положителни тестове за коронавирус.
The Duke of Cambridge was struck down with coronavirus in April, it has emerged.
Prince William reportedly struggled to breathe at one point during his treatment. But despite the diagnosis, the future King carried out several remote engagements, speaking with charities, children, fundraisers and NHS workers.
The Duke is said to have kept the news a secret so as not to 'worry' anyone, amid the first peak of the coronavirus pandemic. At the time, Prince Charles and Boris Johnson had both tested positive for coronavirus as well.

Дата на публикация: 3 ноември, 2020
Субтитри от: smiles
Категория: Новини
Ключови думи: от принц Уилям че тайна но бил William) поразен (Prince "тежко вируса" пазел заразен.

Показване на още