Лидерът на БСП Корнелия Нинова е приета във ВМА с COVID-19

Лидерът на БСП Корнелия Нинова е приета във ВМА с COVID-19 Лидерът на БСП - Корнелия Нинова, бе приета днес във ВМА София след положителен тест за COVID-19.
Повече информация за здравословното й състояние ще бъде предоставена допълнително.
Днес Нинова участва в пленарното заседание на парламента и изчете декларация от трибуната на Народното събрание срещу промени в Закона за обществените поръчки.
Общо четирима депутати от БСП дадоха положителни проби за Covid-19 - Кирил Добрев, Драгомир Стойнев, Иван Иванов и Анна Словова.
Соцводачката даде информация за състоянието си от първо лице с пост в социалната мрежа Фейсбук.
"Здравейте! Имам положителен тест за ковид 19. Днес ме приеха за лечение във ВМА. Добре съм. Благодаря за загрижеността на всички, които ми звъните и пишете. Извинете ме, че в момента не мога да ви отговоря. Пожелавам на всички българи здраве и кураж. Бъдете внимателни и се пазете.
С много уважение и признателност към лекарите и медицинските работници, които рискуват себе си, за да спасяват нас. Знам, че ще се справим", написа тя в официалната си страница в социалната мрежа.
Здравейте! Имам положителен тест за COVID - 19. Днес ме приеха за лечение във ВМА. Добре съм. Благодаря за загрижеността...
Публикувахте от Корнелия Нинова в Петък, 30 октомври 2020 г.

Дата на публикация: 30 октомври, 2020
Категория: Новини
Ключови думи: На във БСП Корнелия Лидерът приета Нинова Вма COVID-19

Показване на още