На раздумка поседнали на пънчета

Премиерът Бойко Борисов отново е на обиколка с джипа си. Този път е взел финансовия министър Кирил Ананиев и зам.-регионалния министър Николай Нанков в Родопите. По негова инициатива те поседнаха на пънчета край пътя, за да им прочете той какво казват от световната рейтингова агенция Moody’s за България.

Обичайната вече гледка - режисирана театрална постановка, в която главната роля изпълнява премиера Бойко Борисов виждаме в поредното видео на живо, споделено от министър председателя във Facеbook.

Освен че официално новината за повишения рейтинг на страната ни бе съобщена по-рано днес в профила на премиера, той си носи разпечатка на текста, който изчита няколко пъти, демонстрирайки неразбиране и молейки Ананиев да му поясни.

Ананиев от своя страна заявява, че му подарява написаното (листа).

"Ананиев, ама те пишат отвратителни неща - страната разполагат и със значителни резерви", заявява жлъчно Борисов. "България пак е по-добра. С какво да угодим на нашата опоненти? Не мога да разбера", продължава в същия тон премиерът.

Не се минава и без традиционния въпрос към домакина дали си е взел 50-те лева и дали е доволен, както и защо шапката която носи е червена.

"Ще повишим и догодина доходите", зарече се премиерът.

Той обяви, че продължават инспекцията нагоре към "нашия Атон - Кръстова гора".

Дата на публикация: 11 октомври, 2020
Категория: Забавно
Ключови думи: Бойко Борисов Премиер ананиев

Показване на още