ПРЕВОД! Шерлок Холмс и страхотните приключения с Енола Холмс! Enola Holmes (2020) Трейлър

Трейлър на „Enola Holmes” с Мили Боби Браун, Хенри Кавил и Сам Клафлин Майката на 16-годишната Енола Холмс изчезва. За да я намери, тя търси помощ от по-големите си братя Майкрофт и Шерлок, но те не я възприемат на сериозно.
Енола напуска домът си в Лондон, за да се впусне в приключение, като междувременно разплита опасен заговор, около мистериозен млад лорд.приключенски филм „Enola Holmes”, с който Netflix продължават да задълбочават добрите си работни взаимоотношения с Мили Боби Браун, а сега вече имаме възможност да видим и първият трейлър – месец преди премиерата на филма.

Първо ще припомним, че „Enola Holmes” ще разкаже историята на малката сестра на Шерлок и Майкрофт Холмс – Енола. Двамата братя си живеят в Лондон и се занимават с делата си, за които отдавна знаем, докато Енола израства сама с майка си, изиграна от прекрасната Хелена Бонам Картър. Виждайки трейлъра и придобивайки малко по-ясна представа за сюжета, става ясно, че Бонам Картър перфектно се вписва в ролята на майката на Шерлок Холмс, която няма как да отгледа „обикновено момиче” – тя я учи да се бие, да стреля с лък, да наблюдава и да слуша, вместо да бродира.
трейлърът потвърждава че авторите на филма са приели подход тип „разбиване на четвъртата стена“, когато Енола се обръща директно към камерата и разказва историята пряко на публиката. Методът е интересен особено когато е използван хумористично (както е тук) и може да сработи много добре – Енола току-виж се окаже един същински викториански Дедпул. Вижте трейлъра сега:

Дата на публикация: 10 октомври, 2020
Субтитри от: smiles
Категория: Трейлъри и анимация
Ключови думи: Трейлър приключения шерлок Holmes Страхотните Холмс (2020) Енола Холмс! Enola

Показване на още