Дигитални платежни услуги за бизнеса - БФА и Paysera уебинар

През последните месеци бяха наложени стриктни ограничения, свързани с обявеното извънредно положение в България и региона, което промени представите ни и начинът на работа на компаниите. По време на онлайн събитието ни с Paysera, обсъждаме техническотo решение, което Paysera предлагат за справяне с „новата реалност“. А именно – решение, което предоставя всички функционалности на банковата сметка и се явява нейна алтернатива, при доста по-ниски цени или безплатно, които неиминуемо са от голямо значение за подпомагане на малкия и среден бизнес. Ще научите повече и за последните новости на платформата като например въведения български IBAN, бюджетни плащания, захранване чрез касите на EasyPay и микросметка на ePay, откриване на набирателна сметка, възможност за дарения към БЧК за COVID-19 и др.

Кои са Българската финтех асоциация и Paysera Bulgaria?

Българската Финтек Асоциация цели да обедини всички заинтересовани страни и компании в сектора на финансовите технологии. Със своите 47 членове, БФА се превърна в лицето на финтех индустрията в България. Ежедневно представляваме споделените ценности на своите членове пред регулатори, инвеститори, финансови институции, чуждестранни организации, партньори и други.

Paysera е литовска фирма с 15 годишна история и опит, която предоставя платежни услуги на компании и физически лица по целия свят. Тя e и първата fintech компания и първото дружество за електронни пари в Литва. Основната им услуга e дигиталната многовалутна сметка, в която са съчетали множество платежни инструменти като местни и международни преводи с минимални такси, мигновени разплащания, обмяна на валута в реално време, виртуален ПОС терминал, мобилен портфейл за лесно управление, разплащателна карта, платформа за събития и продажба на електронни билети.

Paysera България навлезе на българския пазар в средата на 2016г. и към април 2020г. български клиенти на платформата са над 27 000 физически лица и 4000 компании. През 2018г. печелят 1во място в категория Качество на услугите на Forbes Business Awards 2018.

Ако искате да гледате повече Финтех-свързани клипове и получавате повече Финтех информация следете канала ни и ни последвайте в социалните медии:

Facebook - https://www.facebook.com/fintechbulga...
LinkedIn - https://www.linkedin.com/company/fint...
Website - https://fintechbulgaria.org/

#BFA #SEEregion #Fintech #financial #technology #innovation

Дата на публикация: 12 август, 2020
Категория: Друго

Показване на още