10 СМАХНАТИ ИДЕИ, за които няма да повярвате, че са получили ПАТЕНТ в Америка!

Някога имали ли сте откачена и дори смахната идея, която обаче според вас ще работи? Днес ще ви разкажа за няколко ПАТЕНТА, които няма да повярвате, че е възможно. Настанете се добре, защото ще бъдете изумени.

🛒 5% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод "Clash1" и 3% от техника с "Clash1PC" - http://ozn.bg/2mn0oIf
📘 Поръчай "Топ мистериите на СВЕТА" тук: http://bit.ly/2O6xJXR
📕 Поръчай "Топ мистериите на България" тук: https://ozn.bg/2OMkauI
🔔 Абонирайте се: http://bit.ly/2w9ePIq
🎮 Гейминг канал: http://bit.ly/2Jn9mCe
👨‍💻 Тек канал: http://bit.ly/2Qs7BqZ
👕 Тениски и Мърч: http://bit.ly/2CBUf8k

Може би все някъде сте чували преведения английски израз “Да мислиш извън кутията”, това буквално означава да имаш различни и нестандартни идеи, за да постигаш целит, които си си поставил. Някои хора обаче го приемат твърде на сърце и измислят какви ли не изобретения, които граничат с рамките на нормалното. Днес в "Развлекателно" съм решил да ви представя 10 идеи, които няма да повярвате, че са опитали да патентоват. Пригответе се ще има смях.

#TheClashers #Идеи #Патент

На колко от вас зрителите се е случвало да имат някаква гениална идея, след което да проверят в интернет и да открият, че вече е измислено. На мен ми се е случвало много пъти и ако искате поделете ми долу в коментарите какво ви е хрумвало, да се посмеем малко. Ако разбира се искате да издадете нещата.

Социални мрежи:
✦ Facebook: http://bit.ly/2hEack9
✦ Instagram: http://bit.ly/2wsoBCv
✦ Twitter: http://bit.ly/2wrfqCr
✦ E-mail: the.clashers@yahoo.com

Започваме грандиозно с цели два патента от компанията на най-богатия човек на планетата в момента - Jeff Bezos. Сигурно сте чували, че в щатите скоро Amazon ще доставят продукти с дронове, но знаехте ли, че те отиват дори крачка напред. Компанията има одобрен патент за дирижабли. Те ще пътуват до места с много поръчки, а артикулите ще се разнасят от дронове. Като заговорихме за дронове, открих един много интересен патент за малко летящо устройство, което да търси изгубени деца сред тълпа. Американска компания е измислиса мини дронче с лицеве разпознаване, което пускате във въздуха и му казвате команда, която да изпълни. Хората с очила като мен знаят колко е досадно до си ги забутал някъде и да не можеп да ги откриеш. Хем не виждаш добре, хем търсиш нещо, абе не е особено приятно. Тези както и още други интересни патенти ще откриете в новото видео на The Clashers - 10 идеи, за които няма да повярвате, че са получили патент!

Сега се пригответе, защото тук нещата стават странни. Мъж и жена са се опитали да патентоват идеята за построяването на пирамида, която да служи като гробница. Представете си, че след като умрете искате да бъдете погребан в подобна структура, ОК, но трябва да платите на някви хора да ви разрешат да използвате идеята си. Абсурдите продължават с наближаването до номер едно. През 1999 година, Алекс Чиу патентова специални магнитни пръстени, за които твърди че осигуряват безсмъртие. Хората от край време се опитват да намерят фонтана на младостта, но явно са търсили на грешното място. Следващото изобретение може да ви се стори малко смехотворно, но е минало патент през 2000 година. Явно на някой човек му е омръзноло колегите му да пръцкат постоянно около него и за това е създал специално устройство, което да ароматизира и поглъща неприятно миришещите газове, отделени от човешкото тяло. Това ви се е сторило странно и откачено? Изчакайте следвашите позиции от днешното видео на The Clashers.

Една от най-известните марки мотоциклети несъмнено е Харли Дейвидсън. През 1999 година компанията се опитала да патентова не какво да е а звукът от техните мотори. Наскоро имахме епизод за импланти, чипове, 5Г и Илън Мъск, ако не сте го гледали може да цъкнете горе в дясно. Сега ще ви разкажа за един патент на Гугъл и моторола, което е буквално татуиран безжишен микрофон на гърлото. Може да сте гледали досиетата хикс или други филми, които включват малки роботизирани насекоми, но ще се учудите, че това е реален патент и то не от кой да е ами американския гигант Уолмарт. След постоянните новини, че пчелите намаляват и ще изчезнат явно тази компания е решила да се застрахова. Няколко позиции от днешното видео се държат от Google, но тази определено е най-странната. Знаете, че компанията работи усилено над автономните коли и вярва, че бъдещето ще е изпълнено с такива.

Надявам се да сте се забавлявали и ако е така, може да оставите по един лайк на видеото. Ако все още не сте абонати, ще се раздвам да се присъедините към семейството на канала The Clashers!

Дата на публикация: 11 август, 2020
Категория: Друго

Показване на още