Как да следим калории с MyFitnessPal? (Подробно Обяснение)

🍎 Изпитваш затруднение да следиш храната си и това ти пречи на отслабването? Трудно ли ти е да се оправяш с MyFitnessPal и подобни приложения? Гледай това! 🍎

❗ В това видео давам много подробни обяснения как да се използва приложението MyFitnessPal. В него могат да се следят калории и макронутриенти от храните, които приемаме. Въпросът е, че в началото е малко трудно да свикнем и разучим. Затова и правя този клип - да го направя възможно най-безпроблемно за хората!

В клипа споменавам и някои тънкости по отношение на следенето на храна (например как се въвеждат храни в готвено и сурово състояние, как се създават рецепти и т.н.). Дори да знаеш как да работиш с приложението, все пак може да научиш нещо ново :)

📥 СВАЛИ СИ БЕЗПЛАТНОТО РЪКОВОДСТВО ЗА ОТСЛАБВАНЕ: https://nutriznanie.webnode.com/bezplatno-rakovodstvo/
(Ако не успееш, влез в групата на Нутризнание, където някой ще може да ти помогне!)

▶️ Присъедини се към моята група за отслабване без диети във Фейсбук тук: https://www.facebook.com/groups/nutriznanie.otslabvane/

▶️ Абонирай се за НУТРИЗНАНИЕ: https://www.youtube.com/channel/UCBLAviFr6x_N8gdze0BEnww?sub_confirmation=1

▶️ FB Страница: https://www.facebook.com/nutriznanie

👉 "Нутризнание" е канал за интересните страни на храната. Тук можеш да научиш как се отслабва здравословно без предписани диети и магически храни. Ще се запознаеш с всички витамини, минерали и полезни вещества в храните, включително и как можеш да си ги набавяш най-лесно. Така не само ще постигнеш фигурата, която искаш, но и ще се чувстваш добре през цялото време!

-------------------
Внимание: Съдържанието на този канал не е предназначено да замени професионално медицинско мнение, диагноза или лечение. Винаги търсете съветите на Вашия лекар или друг квалифициран медицински персонал за всички въпроси, свързани със здравословни проблеми и състояния.

Дата на публикация: 18 юли, 2020
Категория: Друго

Показване на още