"Готови, старт!" с Цвети Камова / Епизод #2 с Нели Гроздева за щастливото училище (във Финландия)

Това е епизод #2 от поредицата видео разговори “Готови, старт!” с Цвети Камова. Във всеки епизод ще намерите много практични елементи, които да приложите с децата и вдъхновение за родителство или учителството ви. Тези неща могат да са стратегии, философии, инструменти, дори мотиватори, които професионалистите използват, за да станат още по-добри в това, което правят.

Очаквайте скоро времевите маркери във видеото.


Анелия Гроздева е завършила клиничната социална работа и е
магистър по PR. Работила е във Фондация "Стъпка по стъпка" и ФИЦЕ България (Сдружение за педагогическа и социална помощ за деца). Тя е сертифициран фасилитатор по Lego Serious Play в Билунд, Дания;
експерт в науката на щастието от Института за изследване на щастието в Копенхаген, Дания. Повече от 10 години Нели активно проучва различни образователни модели в света, като е пътувала в повече от 30 държави в Европа, Африка и Азия в търсене на „щастливото“ образование. Днес тя е CEO at Ginger Sisters Ltd - дистрибуторска компания за професионални козметични брандове и създател на АХА - консултанска компания за сериозните игри.


Аз съм Цвети Камова, майка на две прекрасни деца Симеон и Анета, създателят на Red Paper Plane - българска семейна образователни компания, в която творим проекти с дизайн мислене за деца, учители и родители. Заедно с това публикувам седмичния бюлетин с избрани линкове за децата Weekly Wonders и пиша по темите за ранното детско развитие, уменията на децата и пълноценните занимания у дома.

Разгледайте Red Paper Plane - https://bg.rpplane.com
Абонирайте се за Weekly Wonders - https://bg.rpplane.com/weeklywonders
Гледайте / слушайте / прочетете Епизод #1 от поредицата с Тея Иванова за психичното здраве на децата - https://bg.rpplane.com/blog/ready-go-01

Дата на публикация: 15 юли, 2020
Категория: Друго

Показване на още