ИСТИНАТА ЗА ВИРУСА ОТ ЛЕКАРИ-ВСЕ ОЩЕ НЕ АРЕСТУВАНИ !

* В ИТАЛИЯ ЛЕКА ЗА КОРОНАВИРУС НАЙ-ПОСЛЕ НАМЕРЕН *

Италианските лекари не се подчиниха на световния закон за здравето на СЗО, да не правят аутопсия на мъртвия коронавирус и установиха, че това не е вирус, а БАКТЕРИЯ, която причинява смърт. Това причинява кръвни съсиреци и пациентът да умре.
🔷 Италия бие т. нар. Covid-19, който не е нищо друго освен "разпространена вътресъдова коагулация" (тромбоза)
А начинът да се борим с него, тоест, да го излекуваме, е с "антибиотици, противовъзпалителни и антикоагуланти". АСПИРИН, което показва, че това заболяване е било лошо лекувано.
Тази сензационна новина за света е произведена от италиански лекари чрез извършване на аутопсии на трупове, произведени от Covid-19.
" Нещо друго, според италианските патолози. " Вентилаторите и интензивното отделение никога не са били необходими."
O По този начин в Италия започна промяната на протоколите, * ИТАЛИЯ Глобалната пандемия APEAL се разкрива и вдига от СЗО, * това лекарство вече знаеше и не уведоми китайците * ДА ПРАВЯТ БИЗНЕС. Не мога да повярвам.
Източник: Министерство на здравеопазването на Италия.
СПОДЕЛЕТЕ, ЧЕ ЦЕЛИЯТ СВЯТ ЗНАЕ, ЧЕ СМЕ БИТИ И УБИТИ ОТ НАШИТЕ СТАРИ ХОРА!!! @ italiarevelacurardelcovid19
* Сигнал за очи * 🚨🚨🚨
Предайте го на цялото си семейство, квартал, познати, приятели, колеги, колеги... и др. и др... и средата му като цяло...:
Ако сключат договор с Covid-19... което не е вирус, както ни накараха да вярваме, а бактерия... усилвана с 5 G електромагнитна радиация, която също произвежда възпаление и хипоксия.
Те ще направят следното:
Те ще приемат аспирин 100 mg и апронакс или парацетамол...
- Защо? Защо? ... * защото е доказано, че Covid-19 съсирва кръвта, което причинява тромбоза и предпазва кръвта да тече, а не кислород сърцето и белите дробове и човекът, който умира бързо не може да диша. Не мога да повярвам.
В Италия объркаха протокола на СЗО и направиха аутопсия на мъртво тяло от Covid-19... отрязаха тялото, отвориха ръцете, краката и другите части на тялото и се предадоха сметка, че вените са разширени и съсирена кръв, всички вени и артерии, пълни с тромби, предотвратяващи кръвта да тече нормално и транспортиране на кислород до всички органи, главно мозъка, сърцето и белите дробове, и пациентът свършва като умира,
Знаейки вече тази диагноза, италианското министерство на здравеопазването веднага промени протоколите за лечение с Covid-19... и започна да прилага положителен аспирин 100 mg и Apronax на положителните си пациенти..., резултат: пациентите започнаха да се възстановяват и представят подобрения и Министерството на здравеопазването освободи и изписаха над 14,000 пациенти за един ден.
СПЕШНО: предайте тази информация и я направете вирусна, тук у нас ни излъгаха, с тази пандемия единственото нещо, което нашият президент излиза всеки ден, за да казва данни и статистика, но не и да дава тази информация, за да спаси гражданите, ще също е застрашен от елити? ... изведнъж не познаваме всички правителства по света, но Италия наруши нормата... защото те вече бяха претоварени и в сериозен хаос от ежедневни смъртни случаи..., сега СЗО. ... щяха да бъдат преследвани по целия свят за прикриване на толкова много смъртни случаи и срива на икономиките на много държави в света... сега разбираме защо заповедта да се ИНЦИНЕРАТ или погребат телата веднага без аутопсия. .. и ги етикетираха като силно замърсяващи. Не мога да повярвам.
В наши ръце е да носим истината и надеждата да спасим много животи.... * РАЗПРОСТРАНЕТЕ СЕ ВЪВ ВСИЧКИ СПЕШНИ МРЕЖИ!!!!! * затова работи антибактериалният гел и хлорен диоксид... Цялата ПАНДЕМИК е защото искат за ваксиниране и чип за покушение на масите, за да ги контролират и намаляване на световното население
БОГ НИ СПАСИ

Дата на публикация: 12 юли, 2020
Категория: Друго
Ключови думи: The rock Мания fashion show Girls Fitness крал фитнес мускули Beauty Bodybuilding Kiril Advertising mania кирил Exercise Muscle Weight Strength MODELS Вълчев културизъм Health Loss weights supplements aerobics endurance Скалта Valtchev

Показване на още