ШЕФА НА СЗО ХОМОСЕКСУАЛИСТ И КОМУНИНСТ !

Тедрос Гебрейесус-директор на Световната здравна организация, е бос в Тиграйския народен освободителен фронт – комунистическа партия, обявена за терористична организация от САЩ.
Той няма медицинско образование, Гебрейесус член на насилствена революционна комунистическа партия в Етиопия, отказвала достъп до медицинско лечение на конкретна етническа група. Той лично е наблюдавал екстрадицията на дисиденти, които по-късно са били арестувани и измъчвани. Комунистическа революционна партия, която идва на власт през 1991 г. Тедрос е родом от региона на Тиграй и се включва в ТНОФ след отстраняването на Менгисту. Същата тази партия, в своя манифест от 1968 г., нарича народа на Амхара – „вечен враг“.Той е един от най-важните членове на Постоянният комитет на Политбюро на ТНОФ е посочена като терористична организация от правителството на САЩ през 90-те от Глобалната база данни за тероризма, заради въоръжени нападения в селските райони.
Humans Rights Watch през 2010 г. написа доклад за това, че помощта под формата на храна и торове е била задържана и недопусната до амхарците, заради връзките им с опозиционната партия. На амхарците също така е бил отказван достъп до медицинска помощ от министерството на здравните работници – същото министерство, което по онова време се е ръководило от Тедрос. Става ясно , че този ГЕНОЦИД 2 милиона амхарци са „изчезнали, като министър на здравеопазването е бил обвинен за прикриване на епидемии. Епидемия от холера избухва в региона през 2007 г., заразявайки хиляди хора в съседните страни. Когато се разпространява и в Етиопия, правителството просто преименува епидемията и я нарича Остра водна диария (ОВД). Международните организации бяха притиснати да не наричат епидемията Холера (въпреки че ООН тества заразените и откри холера) и бяха подложени на натиск от правителството да не разкриват броя на заразените. През 2012 г. той става министър на външните работи. Веднага след това започва репресия срещу журналисти и опоненти на правителството в страната и опит за екстрадиция на избягалите в Йемен в изгнание. Двете държави влязоха в преговори за проследяване и депортиране на дисиденти от Йемен и ги арестуваха в Етиопия. Самият Тедрос е начело на тези преговори, като дори има и негова снимка по време на разговорите с йеменския външен министър.
Такъв бе случаят с Анди Цеге, британски гражданин от етиопски произход, който бе осъден на смърт два пъти в Етиопия. Това доведе до намесата на британското правителство, което заплаши да откаже редовната помощ за Етиопия, ако не му бъде предоставено убежище. Тедрос отговори, че с Цеге „се отнасят много добре. Дори има и лаптоп, чували ли сте за политически затворник с лаптоп?“. Анди, разбира се, след завръщането си в Обединеното кралство разказа доста по-различна история. Той е бил измъчван дни наред, заедно с десетки други затворници. През 2016 г., масови протести обхващат страната, заради планове да бъдат принудително изселени 15 000 души от региона Оромия, заради планове за реквизиция на 2 600 кв. км земя. Последват масови разстрели, при които загиват 500 души, според Human Rights Watch. Тогава правителството издаде извънредно положение, арестувайки близо 70 000 души и изпращайки десетки журналисти от опозицията в изгнание.Този изрод е шеф на Световната здравна организация от 2017 г. като номинира масовият убиец РобъртМугаве за посланик на добра воля на СЗО. -същият поръчал убийства на 20 000 в Зимбабве през 80-те .
От 2008 г., корпоративните дарения съставляват 80% от бюджета на СЗО, фармацевтични компании и формират глобалната здравна политика.Това довежда до отслабване на патентните закони за нови лекарства в Индия и блокиране на законите в Южна Африка, които правят лечението на ХИВ по-достъпно. 2016, излезе наяве че СЗО е изхарчила 200 милиона долара за пътни разходи, за 1 г! Това е повече отколкото здравната организация харчи за борба със СПИН, туберкулоза и малария !Фондацията на Бил и Мелинда Гейтс изиграва основна роля в популяризирането на Тедрос Гебрейесус. След големите инвестиции в здравни програми в Етиопия, , фондацията имаше желание да популяризира подобни програми на глобално ниво и дари милиарди на СЗО за тази цел. В това няма нищо лошо, стига този африканеца Грейбус да не е прекарал последните години от живота си в убийства и преселване на други африканци. Политика на Тедрос Гебрейесус спрямо коронавируса доведе до всички тези жертви и заразени в момента. Той не само търсеше всяка възможност да хвали работата на китайското правителство, но и даваше напълно неверни съвети на правителствата по света. Китайските лекари, които откриха коронавируса и се опитаха да предупредят света, сега са мъртви или изчезнали. Гебрейесус каза, че страните не трябва да ограничават пътуванията си до и от Китай, за да не дискриминират страната, а след това каза, че държавите не са направили достатъчно, за да ограничат разпространението на вируса

Дата на публикация: 10 юли, 2020
Категория: Друго
Ключови думи: The rock Мания На fashion show Girls Крале Fitness Силата фитнес мускули Beauty Bodybuilding Kiril Advertising mania кирил Exercise Muscle Weight Strength Вълчев културизъм Health Loss храните weights supplements aerobics endurance Скалта Valtchev

Показване на още