✅ Честно казано с Люба Кулезич - Епизод 79 по Телевизия Евроком

➡️ Подкрепете ни като се абонирате:
„Честно казано“: https://tinyurl.com/CK-subscribe
„Евроком“: https://tinyurl.com/EK-subscribe

Президент на прицел! В очакване на решението на Конституционния съд, какви са сценариите в дилемата „разследван или преизбран“? Кой има интерес да ликвидира политически Румен Радев и да „запуши устата“ на инстутуцията, която артикулира корупционни проблеми. Анализ на юриста и преподавател по конституционно право доц. Атанас Славов и на журналиста Кин Стоянов.

Уроците на вируса - за неговата природа и за тази на нас, българите. Къде свършва медицината и къде започва политиката в управлението на кризата „COVID-19“. Доверието ли е заложник в новото разрастване на епидемията? Гледната точка на известния пулмолог д-р Александър Симидчиев.

Един истински политзатворник и неговата пета книга. Писателят Николай Галев представя “Тунелът на надеждата” - българският вариант на „Изкуплението Шоушенк“ . Галев не предава убежденията за 14 години в комунистически затвор, а днес вижда паралел между каскетите - тогавашните и сегашните.

Намалени, но не и отменени! Какъв сигнал дава Специализираният съд с по-малките присъди на втора инстанция по делото „Иванчева-Петрова-Дюлгеров“? Коментар по скайп от домовете на бившата кметица и заместник-кметица на район „Младост“ - двете съвременни жертви на гражданското вироглавство и на политическото инакомислие.

„Профилактирането“ на свидетеля! Кой прати „качулатите“ в дома на Илия Златанов, вместо в ресторант „Осемте джуджета“? Говори Пролетина Златанова-Бедир - дъщеря на предприемача в изгнание, който заговори пред Антикорупционния фонд за мръсни схеми по отнемане на бизнес и ролята на прокуратурата в тях.


🔸 „Честно казано“ с Люба Кулезич във Facebook: https://tinyurl.com/CK-facebook
➡️ Още „Честно казано“: https://eurocom.bg/show/chestno-kazano/7740
➡️ За още интересни новини и предавания посетете официалната страница на Телевизия Евроком: http://eurocom.bg/
#ЕВРОКОМ #ЧестноКазано #ЛюбаКулезич

Дата на публикация: 9 юли, 2020
Категория: Друго

Показване на още