Вижте ретро парада в Бургас 4.7.2020! Атрактивни автомобили в ретро парад в Бургас (ВИДЕО)

Атрактивни автомобили в ретро парад в Бургас (ВИДЕО) Вижте ретро парада в Бургас 4.7.2020! Атрактивни автомобили в ретро парад в Бургас (ВИДЕО) Изложението е днес до 15 часа в Морската градина.„Вяра в доброто“ е надсловът на 13-ото издание на ретро парада в Бургас, който се провежда днес до Пантеона.
„През последната година се случиха много добрини. Да помогнеш на едно дете да проходи, да участваш безкористно като доброволец и да помагаш на нуждаещите се. Вярваме, че доброто е навсякъде и заразява все повече хора и днес това е нашето послание“, обявиха организаторите от Авто-мото клуб "Ретро".

Колекционери от клубове в цяла България и Сърбия излагат своите ретро автомобили и мотоциклети на алеята пред Експозиционен център „Флора“. Участието на чужди екипажи тази година е ограничено заради обстановката в целия свят, уточниха организаторите.
Ценителите на стари коли могат да видят лимитирана серия на създадения през 70-те Aston Martin Lagonda на варненски колекционер. Американски предвоенен пикап и още военна техника ще покажат членове на клубовете от Хасково и Пловдив.

Дата на публикация: 4 юли, 2020
Категория: Хоби и развлечения
Ключови думи: Ретро парад автомобили Бургас Вижте (видео) парада атрактивни 4.7.2020!

Показване на още