Дака: Му дадов 300.000 евра на Кичеец за консултански услуги во времето на Груевски

„Му дадов 300 илјади евра на Кичеец уште кога Груевски беше премиер, но тоа не беше мито, туку за консалтинг.“ - вака српскиот бизнисмен Миоград Дака Давидовиќ во писмо до македонската јавност го објаснува разговорот од објавената аудио снимка.

Official facebook: https://www.facebook.com/Kanal5Televizija/
Web: http://kanal5.mk/
Copyright: OnAir Media Group

Дата на публикация: 1 юли, 2020
Категория: Друго

Показване на още