✅ЕПИЗОД 112 на предаването ЕвроДикоФ

➡️ Подкрепете ни като се абонирате:
„ЕвроДикоФ“: https://tinyurl.com/ED-subscribe
„Евроком“: https://tinyurl.com/EK-subscribe

Тази вечер в „ЕвроДикоФ“ от 20 ч. очаквайте:

Справедливост на всяка цена или безкрайно нахалство? Джок Полфрийман в студиото на „ЕвроДикоФ“ с искането си да бъдат преразгледани отново доказателствата по делото за убийството на Андрей Монов. Залогът: предумишлено убийство или неизбежна самоотбрана?

„От рекет към грабеж“ - новата публикация на Васил Божков, която свързва законодателни промени с тайни срещи и разговори. Героите са познати – Борисов, Горанов, Симеонов и др. На комикса има и паяжина, но къде ли е Паяка?

„Въпросите на Кадиев“ - Диков пита героите от комиксите правили ли са онези „бели“, в които ги уличава Черепа? Какво отговарят ли? Не е интересно, но е показателно!

Ех, тези метаданни... Как прокуратурата съвсем ни взе за ахмаци с едни снимки на иззети артефакти. Но всъщност тя стана за смях, защото забрави да заличи техническите детайли (дата и час) на заснемане. И сега кой лъже?

Как Бойко Борисов яко се изложи пред „чужденeца” Вучич? Магистрала в зародиш, тръби над земята... Някой знае ли защо всъщност дойде сръбският президент, това пита Стажанта?

„Специализирано правораздаване руши устоите на стопанския живот и на свободната инициатива“ - известният адвокат Илиян Василев с отворено писмо до медиите за ужасите на тази част от българската правна действителност.

„Барселонагейт“ е история за българската прокуратура? Информация е на в-к „Сега“.
Добре че има испанска прокуратура...

Ново скандално гласуване в Бургас - как „отличникът“ на ГЕРБ, кметът на Бургас Димитър Николов, се наведе ниско пред Доган. В студиото - общинският съветник, осмелил се да гласува „против“ - Константин Бачийски.

Лилана под домашен арест, но мистерия със съдружника й Мартин Димитров - какво се случи между адвокатите на двамата съдружници? Коментар за заседанието по делото от адв. Николай Хаджигенов.

Голяма премиера в „ЕвроДикоФ“: Георги Харизанов - за комиксите, за Божков и за мълчанието на Борисов и Горанов.

Ако това видео Ви е харесало, помогнете ни да го популяризираме чрез бутоните за споделяне!

🔸 „ЕвроДикоФ“ със Сашо Диков във Facebook: https://www.facebook.com/eurodikoff/
➡️ Още „ЕвроДикоФ“: https://eurocom.bg/show/evrodikof/7756
➡️ За още интересни новини и предавания посетете официалната страница на Телевизия Евроком: http://eurocom.bg/
#ЕВРОКОМ #ЕвроДикоФ #СашоДиков

Дата на публикация: 6 юни, 2020
Категория: Друго

Показване на още