Топ 5 най добри игри за Спайдърмен

Здравейте хора, аз съм Сейбър и добре дошли в моя канал, а днес ще отброявам моите избрани за петте най-добри игри на Spider-Man. Ако искате да ми дадете идеи за нов видео клип, отидете на моя инстаграм и ми пишете лично съобщение! Питър Пакър прави всичко, което един паяк може ... Поне през повечето време. Качеството на Spidey игрите със сигурност се колебае през годините. За този списък съм ви избрал пет от най-добрите видео игри „Спайдърмен“ и ще ги класирам въз основа на смесица от критичен прием, търговски успех и наследство.

Кадрите, които се показват на клипа ги взимах от други клипове от youtube.

Източник на информацията, която използвах е: https://watchmojo.com/video/id/23176

# 5: „Човекът паяк: Мрежа на Сенките“ (Spider-Man: Web of Shadows) (2008 г.)

Въпреки че „Web of Shadows“ със сигурност не беше перфектен, той със сигурност беше по-добър от „Spider-Man 3“ и показа истинско представяне на това, което може да се постигне със Spidey на хардуера от следващо поколение. Играта имаше своя справедлив дял от проблеми, включително слаба история и множество технически проблеми, но геймплеят компенсира своите недостатъци. 3D бойната система беше интересна и забавна за изследване, а играта съдържаше разнообразие в своята игрална механика и цели, включително много интригуващи битки с босове. Играта не е чудесна, но помогна за засилване на интереса към видеоигри Spider-Man след огромно разочароващо заглавие.

# 4: „Човекът паяк“ (Spider-Man) (2000 г.)

Близо двадесет и две години след излизането на "Spider-Man" на Atari, Neversoft пусна "Spider-Man" за PlayStation и може би е първата наистина страхотна видео игра Spider-Man. Техническите аспекти на играта бяха изумителни за времето, включително невероятната графика и гласовата актьорска игра. Но играта е истинската звезда тук. Играта съдържаше чудесна комбинация от платформи, битки и стрелба и включваше множество интересни колекционерски материали и екстри, които поддържаха геймърите с часове наред. „Spider-Man“ е един от най-добрите игри на Spidey и една от най-забавните игри, пуснати за PlayStation.

# 3: „Ultimate Spider-Man“ (Ултра Спайдърмен) (2005 г.)

„Ultimate Spider-Man“ е друг дом, управляван от класическия екип Treyarch-Activision и е една от най-добрите и уникални игри Spider-Man, които някога са били пуснати. През цялата игра вие редувате Spider-Man и Venom, като всеки от тях има свои уникални игрови и бойни механики. Spider-Man контролира и действа както бихте очаквали, докато Venom може да извършва огромни скокове, да хвърля коли и буквално да яде хора. Доста е тъмно .... Уникалният стил на комиксите и разнообразната, завладяваща игрална механика, превръщат „Ultimate Spider-Man” в истинска Spidey класика.

# 2: „Човекът паяк 2“ (Spider-man 2) (2004 г.)
„Spider-Man 2“ често се смята за един от най-добрите филми за супер герои на всички времена, а съпътстващата видео игра е едно от най-големите парчета от забавленията, свързани с Spider-Man. Манхатън беше не само голям и детайлен, но и изпълнен с различни престъпления и колекционерска стойност за завършилите. Битката беше забавна и злодеите, удовлетворяващи да се бият. Но може би най-добрият аспект беше механикът, който се люлееше в мрежата. Spider-Man вече не изстрелваше паяжини в небето - сега всъщност трябваше да се люлеете от сгради. Това бе значително подобрение спрямо предшествениците му, което не само помогна да се разграничи „Spider-Man 2” от останалите, но и осигури най-автентичното преживяване на Spider-Man за онова време.

# 1: „Човек-паяк“ (Spider-man) (2018 г.)

Е, това е, момчета. Тази игра беше истински шедьовър и компанията ,,Insomniac Games“ не ни разочарова. Тази игра е перфектно обединяване на основни елементи на Spider-Man и осигурява най-автентичното и вълнуващо Spider-Man изживяване в системата за видеоигри. Графиката не само е фантастичена и градът Манхатън е експанзивен, но и бойната система е подробна и инстинктивна, което ни позволява наистина да се чувстваме като Спайдърмен за първи път. Промяната между Спайдърмен и Питър Пакър също е интересна, а оригиналната концепция за игра като малко по-стар Питър позволява на играта да изследва някои интригуващи направления и теми от историята. Съжалявам „Spider-Man 2“, но изглежда, че най-накрая сте детонирани.

Надявам се днешният клип да ви е харесал. Ако е така не забравяйте да дадете палец нагоре и да споделите видеото в социалните мрежи. Ако пък все още не сте се абонирали за Saber Lion-канала... добре, положението е лошо, но не е непоправимо. Натиснете бутона "subscribe" и камбанката до него, за да бъдете известявани за новите Saber Lion-клипове и всичко ще се оправи.
👉 INSTAGRAM: https://www.instagram.com/bg_lion_201...
👉 VBOX7: https://www.vbox7.com/user:interne
👉 Videoclib.bg: https://www.videoclip.bg/user/interne
👉 TIK TOK: https://www.tiktok.com/@supersaberlio...

Дата на публикация: 5 юни, 2020
Категория: Игри
Ключови думи: spiderman Игри топ Спайдърмен igri

Показване на още