За бялата и черната пентаграма и какво бъдеще ни подготвят

Във времето на тотална промяна... във времето на “пандемията 👑вирус” ще се самовъзроди отново птицата феникс.

✅На 3ти юни 2020г. в град София, кв. Изгрев - на едно специално място, огнената птица на любовта, мъдростта, истината, правдата и доброто ще се излюпи и ще разгърне свободно крилете си! По-запознатите биха могли да видят във формата на птицата феникс една разгърната пентаграма.

✅Да, скъпи приятели - на всеки 8 години птицата феникс се възражда от пепелищата и стартира новия си 8-годишен цикъл.

🔭Астрономите и астролозите наблюдават “гнездото”, в което птицата ражда яйцето на живота... и всеки буден наблюдател на това космическо явление зорко дебне този неповторим шанс - мигът в който птицата полита от земното си гнездо към космоса. Всеки окултен ученик знае, че улови ли този магичен миг, ще може да направи квантов скок в еволюцията си.

✅Да, скъпи приятели, говорим за съзнателната душа на всеки индивид. Припомняме, душата на всеки човек има три йерархични нива на проявление, както следват: животинско-сетивна душа - която чувства; растително-етерна, която разсъждава; и минерално-архетипна - съзнателна душа, която осъзнава принципите, сиреч Волята Божия.

За да направим този квантов скок - към новата култура през епохата на Водолея, именно в края на времената, времето на “👑вирус пандемията”, ние ще трябва да подпомогнем излюпването на космическата птица.

КЪМ ТОВА ВИ ПРИЗОВАВАМЕ ЧРЕЗ НАШЕТО СЪБИТИЕ.

Да ознаменуваме раждането, разтварянето на крилете и политането на огнената птица към божествените светове!

Кой знае, мнозина от нас бихме могли да образуваме едно космическо ято от сродни души, което да полети заедно с птицата-жар към “по-топлите страни”.

❓КАК ЩЕ СТАНЕ ТОВА?

По времето на нашия уебинар - отворени врати, всички сте поканени да станете свидетели на зараждането на това ято от сродни души, които да възвестят излюпването на общия си егрегор - новата птица-жар.


✍️П.П. За твърде любопитните и по-рационални души, които си задават прекалено много въпроси, измежду които и този - “Абе с какво точно ще ни занимават”... отговорът ни за тях е:

🗣️В този Уебинар ще разгледаме три основни теми:
📌Разгръщането на Космическата пентаграма за всеки 8 години под взаимодействието са Слънцето и Венера спрямо Земята. Влиянието на петте съвпада на Слънце и Венера спрямо Земята в рамките на тези 8 години. И какво би донесло това за осъзнатия и буден наблюдател?
📌На базата на новообразуващия се пентаграм в края на времената и в началото на новата културна епоха ще изградим Академия за *Нова Култура* според изискванията на времето. Въпросите са: Кой ще изгради академията, как ще я изгради и какви ще са нейните цели?
📌За успешно завършилите ще се отворят невероятни възможности за участието им в работен устойчив, но и печеливш модел (Бизнес-моделът на бъдещето). КАКЪВ Е ТОЗИ МОДЕЛ?

💸Преди обаче да се потопите в колоритния свят на сакралната геометрия, която ще е част от обучението в Академията, отново да напомним, че този Уебинар е БЕЗПЛАТЕН... Но за целите на обучението по-късно, всеки, който счита, че е дошло времето за отхранване на Истината, която единствено може да ни направи свободни в този свят, в който правата ни все по-безугледно ще бъдат нарушавани, всеки такъв радетел на истината и свободата би могъл от чисто сърце да направи своята жертва-дарение в името на свободата по някой от следните начини:

💸Paypal -- www.paypal.me/kirilhiron

Всички събрани средства ще бъдат насочени без никакъв остатък, изцяло, в създаването на Подготвителна форма на обучение, а след това и в Академия за Нова Култура (за всичко това имаме прекрасно и подробно разработена план-програма).

💙Бъдете горди, че птицата-феникс се е родила, ражда се и ще продължава да се ражда из недрата на българщината. Амин!

https://nauka.offnews.bg/news/Matematika_18/Platonovite-tela-i-tehnite-bratovchedi-ot-visshite-izmereniia_2606.html

Дата на публикация: 4 юни, 2020
Категория: Друго

Показване на още