КОЗИРОГ ЮНИ 2020: Съдбовни промени и важни решения

*Споделете как Вие преживявате този период с мен и другите зрители, като оставите коментар. Благодаря Ви за абонирането, позитивните коментари, харесванията и споделянията на моите видеа!

*За лични консултации: goldstarastro@gmail.com Стойността на личната консултация зависи от броя и сложността на въпросите, в каква дълбочина е нужно да се разгледат, колко време би отнело това, дали е таро, астро или комбинирана консултация. Моля, свържете се с мен на посочения е-mail и опишете накратко вашите въпрос(и), след което аз ще Ви отговоря и Вие ще прецените дали желаете да продължим с лична консултация. Консултациите получавате под формата на видео, до което имате достъп само Вие. За момента не провеждам консултации по никакъв друг начин. Не отговарям на въпроси свързани със здраве, бременност и раждане.

*Разгледайте Звездата на Кристина: https://bazar.bg/obiava-27308996/orakulski-karti-s-knizhka - те могат да бъдат поръчани и доставени и в чужбина.

*Целта на тези прогнoзи е да дадат духовна и емоционална помощ и насока, и с цел забавление. Те не заместват никаква здравна, психологическа и друга професионална помощ.

Дата на публикация: 30 май, 2020
Категория: Друго

Показване на още