✅ЕПИЗОД 111 на предаването ЕвроДикоФ

➡️ Подкрепете ни като се абонирате:
„ЕвроДикоФ“: https://tinyurl.com/ED-subscribe
„Евроком“: https://tinyurl.com/EK-subscribe

На 29 май, петък, от 20 ч. в „ЕвроДикоФ“ очаквайте:

Къщата в Барселона отвътре. За пръв път - снимки от „Францеск Рибалта“ №8 - имотът, заради който испанската прокуратура се самосезира и провежда разследва за пране на пари. Според статията в „Ел Периодико“, разследването сочи към Бойко Борисов.

„Няма кой да ме накаже!“ - на Цветан Цветанов пак му „излязоха сметките“ - този път пред прокуратурата. „Момчето е чисто, проблем няма“ - перифраза из писмото на прокурор Маджарова до ГД „БОЕЦ“.

Владислав Панев - финансист и столичен общински съветник от „Демократична България“: „Находчивостта в началото на капиталовите пазари в България“. И още няколко болни теми на столицата - как да ги решим?

София ли е това или Богота? Григор Здравков от Легия „Антимафия“ за стотиците килограми кокаин, открити в Студентски град. Десетки въпроси около дрогата, които стигат до високи управленски нива в държавата.

„Ритони и прокурори“ - още една частна колекция в България, тази на Васил Божков, потъна в найлонови чували. Говори един от топ специалистите по въпросите на културното наследство - Кирил Христосков - председател на Фондация „Тракия“.

„Дрането на пациенти“ - част 2. Докога Народното събрание и Министерството на здравеопазването ще държат отворена вратата, през която годишно изтичат милиони от Здравната каса и от джобовете на пациентите. Стряскащи факти с 20-годишна давност за доплащането в болниците от д-р Мими Виткова, председател на УС на Асоциацията на лицензираните дружества за доброволно здравно застраховане и бивш министър на здравеопазването.

„Срамът, който ще изпитаме пред децата си, ако днес замълчим!“ - смели размисли на истински граждани. Тримата „отровни“ пак са тук – не пропускайте месечната дисецкия на „Трито“ Арман Бабикян (PR експерт), проф. Велислав Минеков (скулптор) и Николай Хаджигенов (обикновен адвокат).

Ако това видео Ви е харесало, помогнете ни да го популяризираме чрез бутоните за споделяне!

🔸 „ЕвроДикоФ“ със Сашо Диков във Facebook: https://www.facebook.com/eurodikoff/
➡️ Още „ЕвроДикоФ“: https://eurocom.bg/show/evrodikof/7756
➡️ За още интересни новини и предавания посетете официалната страница на Телевизия Евроком: http://eurocom.bg/
#ЕВРОКОМ #ЕвроДикоФ #СашоДиков

Дата на публикация: 30 май, 2020
Категория: Друго

Показване на още