Сензация! Манекени вместо публика на стадион в Република Корея (ВИДЕО)

Кукли за възрастни замествали феновете на стадиона! Скандал в Република Корея .Ръководството на корейския футболен клуб "Сеул" беше принудено да се извини публично след разкритията, че е използвало кукли за възрастни като заместители на фенове на трибуните.
Манекени, знамена, снимки на фенове, фланелки - световният футбол използва различни креативни маркетингови практики, за да компенсира поне частично липсата на фенове.
Своя сензационен принос в тази насока даде ФК "Сеул". След домакинския мач на отбора срещу Куанджу бдителни граждани сигнализираха в социалните мрежи, че част от манекените, поставени на трибуните всъщност са предназначени за забавление на възрастни.
Ръководството на клуба се извини публично и въпреки това, отрече да са използвани секс кукли.
Стоката била продадена на клуба като "кукли премиум качество".
Ръководен фактор в "Сеул" признава, че в асортимента на единия от доставчиците действително имало и кукли за възрастни, но поръчаните категорично не били такива.
Дали е така, или не, това оставяме на специалистите в тази материя, но от ФК "Сеул" обещават от тук нататък да бъдат много по-внимателни какво поставят на трибуните.Кукли за възрастни заместват феновете на стадиона

Дата на публикация: 19 май, 2020
Категория: Новини
Ключови думи: На За феновете кукли Скандал република Корея възрастни замествали стадиона!

Показване на още