✅ Честно казано с Люба Кулезич - Епизод 69 по Телевизия Евроком

Непокорни и по време на пандемия. Медицинските сестри Мая Илиева и Веселина Ганчева отново в ролята на глашатаи за проблемите на съсловието, което най-много ценим днес. Този път заради работните си условията. Ще бъдат чути?

„Думам ти Лилана, сещай се Василе!“ Как младите предприемачи Лиляна Деянова и Мартин Димитров се превърнаха в „клиенти“ на прокуратурата по данни от собствения им сигнал. Дали това не е поредният епизод от сагата „Черепа и прокуратурата“ говори правният критик Николай Хаджигенов?

Магистралата „бело“ и газ до ламарините. Един неизказан и дълбок проблем с дрогираните зад волана, който смъртта на Милен Цветков освети. Без да „гримират“ реалността в разговора влизат Желяз Турлаков и Иво Петров от терапевтичната общост „Ново начало“ - познавачи на дрогата и на нейните ползватели.

Възраженията на един неуспял кандидат за кмет. Варненският адвокат Светлозар Николов - човекът, „скаран“ с банките, този път се е заел да бори изборните разултати за кмет на Варна. Защо година по-късно отказва да признае, че Портних е негов кмет.


➡️ Подкрепете ни като се абонирате:
„Честно казано“: https://tinyurl.com/CK-subscribe
„Евроком“: https://tinyurl.com/EK-subscribe

Не пропускайте да споделите видеото със своите приятели!

🔸 „Честно казано“ с Люба Кулезич във Facebook: https://tinyurl.com/CK-facebook
➡️ Още „Честно казано“: https://eurocom.bg/show/chestno-kazano/7740
➡️ За още интересни новини и предавания посетете официалната страница на Телевизия Евроком: http://eurocom.bg/
#ЕВРОКОМ #ЧестноКазано #ЛюбаКулезич

Дата на публикация: 30 април, 2020
Категория: Друго

Показване на още