Меден месец в Аризона 2008 Bg audio (романтичен)

Сватбените агенти Мари и Даниел отплават към Аризона. На кораба са двете двойки младоженци Евелин и Герд Щайнман и Барбара и Ян Северин. Те са готови за един вълнуващ и незабравим меден месец.

Даниел е щастлив, че Евелин, която е била неговата детска любов, е решила да се ожени на борда на кораба. В лицето на Герд Евелин най-накрая е намерила мъжа на живота си, който наистина я обича и с когото може да споделя страстта си към конете. Това е една от причините, поради които двойката е избрала Аризона - регион на безкрайни прерии и диви коне. Никой не подозира, че Евелин страда от рядко заболяване, което представлява голяма опасност не само за нея...

За Ян Северин меденият месец е пътуване към миналото. Той някога е живял в Аризона и сега очаква да се срещне отново с леля си Шарлот и сина си Бен. Но след това научава, че са станали няколко драматични промени в семейството. И Барбара също трябва да преодолее ударите на съдбата. Младата двойка внезапно е изправена пред някои много трудни решения.

Това усложнява всичко за двамата сватбени агенти Мари и Даниел, които са подготвили пътуването в Аризона до последния детайл. Фактът, че техните отношения също са в труден период, прави нещата още по-интересни.

Дата на публикация: 6 април, 2020
Категория: Друго

Показване на още