АнимаКарс - Джони спасява Крокодила от опасност в джунглата - детски анимационни с камиони и животни

Джони, Торч и БилДозер играят на криеница в пустинята, когато Джони получава повикване от Техно- часовника: ТрактоДил карал през пустинята и спрял да види това хищно растение... Растението се затворило и главата на ТрактоДил е заклещена. Сега не може да мръдне и започва да се паникьосва. Джони успява да го измъкне с помощта на Торч, но самият Торч също попада в беда, след като пада в течението на реката. Джони вика БилДозер на помощ, който бута едно държо над реката и така Джони успява да спаси Торч.



Добре дошли в Анималенд, остров, обитаван от магически същества, които са полу-животни и полу-коли:АнимаКарс. Въпреки, че се движат като машини, не се подлъгвайте- те са истински лудетини! Единственият човек наоколо, добродушния Джони Тулбокс е млад инженер, който може да поправи всичко. Без значение дали е тръгнал на Сафари или работи в тайната си работилница, той надглежда обитателите на острова и е готов да се притече на помощ на всяка АнимаКар в беда! Следете невероятните приключения на Джони и неговите приятели АнимаКарс: 🐶 Торч-куче и верен приятел на Джони 🐗 Бил-Дозер: полу-бивол полу-булдозер ✈️ Мигъл: полу-орел полу-самолет 🐢 Тръктъл: полу-костенурка полу-пожарна 🦒 Джи-Крейн: полу-жираф полу-кран 🐊 Тракодайл: полу-крокодил полу-поточна линия 🐘 Уилафант: полу-слон полу-багер. Кой ще е вашия любимец?

АнимаКарс!Супер плейлиста! https://www.youtube.com/playlist?list=PLA5WxhnkgnM-h84pis8SmwpXqdVXCU0zd
Учете с АнимаКарс- научете цветове, форми и номера: https://www.youtube.com/playlist?list=PLA5WxhnkgnM9SopzmbGtq80SG7iCTVQJr НОВО! Детски Анимационни филмчета с Камиони, Патрулиращи Коли, Анимационно със Строителство, Безопасни анимационни за деца: https://www.youtube.com/playlist?list=PLgFmDqLEBH618_M6ZxsrmqzwLWoLTWHjd

Дата на публикация: 29 март, 2020
Категория: Друго

Показване на още