✅ Честно казано с Люба Кулезич - Епизод 60 по Телевизия Евроком

От „Яневагейт“ до „Ел Периодико“ – как темата за къщата в Барселона се разрастна от пикантна подробност до мащабно международно разследване. В студиото бившият съдия Румяна Ченалова със съвети за предстоящото разследване на Иван Гешев. На телефона - Георги Георгиев от Сдружението „БОЕЦ“, които поискаха отстраняването на Бойко Борисов докато тече разследването.

„Пробуждането на адвокатурата“ - налице ли са признаците на съпротива срещу репресивните механизми на правораздаване? Говори новият председател на Софийската адвокатска колегия Стефан Марчев - за осъзнатата роля да си „бастион“ срещу институционалния произвол.

С белезници, без екстрадиция и без процес. Абсурдната история на българина Стоил Христов, който 7 месеца оцелява в арест в Армения. Ще се задейства ли българската дипломатическа машина? В студиото майка на Стоил Мария и синът му Алекс.

Кого ще “удрят“ промените в Закона за енергетиката, с които битови потребители ще плащат ток на борсови цени. Новите правила разясняват енергийният експерт Георги Котев и юристът Даниел Божилов. Накрая май, ще оцелеят само спекулантите в търговията с ток...

„Комините си пушат, а децата си играят“ - пореден епизод от „боклучената сага“ на България. Как чуждестранни журналисти представят проблема под носа ни – говори Даница Зарачинова - герой от репортажа за Бобов дол на германската ZDF и Патрик Смитъойс - холандски гражданин, но български природозащитник.


➡️ Подкрепете ни като се абонирате: https://bit.ly/2vqwahn
🔸Не пропускайте да харесате страницата на Честно казано с Люба Кулезич във Facebook.
➡️ Още „Честно казано с Люба Кулезич": https://bit.ly/3buVxPZ
➡️ За още интересни новини и предавания посетете официалната страница на Телевизия Евроком: http://eurocom.bg/

Дата на публикация: 27 февруари, 2020
Категория: Друго

Показване на още