Кучета и котки спасяват и отглеждат човешки деца! Най-невероятните истински истории завинаги

Кучета и котки спасяват и отглеждат човешки деца! Най-невероятните истински истории завинаги."Диви деца" е последният проект на германката, работеща в Лондон Джулия Батън. Тези добре организирани снимки хвърлят поглед върху тъмната страна на това да живееш в необичайни обстоятелства. Батън се прочува след проекта "Тийнейджърски истории" от 2005 година, който показва трансформацията от момиче в жена. Тези снимки разбира се, не са реални, но историите към тях са напълно истински и представящи събитията по начина, по който са се случили.Отгледаната от вълци Лобо, 1845-1852
През 1845 година едно момиче е забелязано да тича на четири крака заедно с вълци и да напада стадо кози. Година по-късно бива забелязана да яде кози заедно с няколко вълка. Тя била заловена, но успява да избяга. През 1852 година е видяна заедно с няколко малки вълчета, но отново успява да избяга в горите. От тогава никой не я е виждал.
Оксана Малая, Украйна, 1991
Още за Шокиращи истории на деца, отгледани от животни
"Бях вдъхновена да търся такива диви деца. Открих, че те са изключително много. Някои случаи са в резултат на това, че децата са били изгубени, "взети" от диви животни или напълно изоставени от родителите си. Такива случаи съществуват навсякъде по света." — разказва Джулия.
Още за Шокиращи истории на деца, отгледани от животни

Дата на публикация: 17 февруари, 2020
Категория: Друго
Ключови думи: Завинаги Истински котки спасяват кучета отглеждат истории ЧОВЕШКИ деца! Най-невероятните

Показване на още