Топ 5 аниме момичета, които искате да са ви приятелки

Здравейте уважаеми зрители. Аз съм Сейбър. Добре дошли в каналът ми. Днес ще ви представя топ 5 anime момичета, които искате да са ви приятелки! Съжалявам, но вие се намирате в едно измерение! Преди да започнем с клипа искам да ви кажа че ако ви хареса този клип дайте по едно харесване. И не забравяйте да споделите видеото в социалните мрежи. Ако пък все още не сте се абонирали за каналът... добре, положението е лошо, но не е непоправимо. Натиснете бутона "абониране" и камбанката до него, за да бъдете известявани за новите ми клипове и всичко ще се оправи.

В тази класация ще ви представя дами от известни аниме сериали, които може би никога няма да ги видите в реалния живот, но със сигурност бихте искали да бъдете с тях така или иначе.


# 5: Ерина Накири “Food Wars!" („Хранителни войни!“)

Представена като плашеща млада жена с влиянието да прекрати кариерата си като готвачка, жестоката и осъдителна Ерина бавно се променяше към по-добро чрез подкрепата на семейството си и ново откритите си приятели за да победи негодника Сома. Докато нейният статут за наследницата на рода Накири и като притежателка на „Божия език“ я отчуждава от другите, нейната истинска страст и любов към готвенето лесно ще ви омаят. Тя може да е доста упорита, но аз бих казал, че си струва да се примириш с нейните мини гарнитури, за да имате шанс да я видите нежно встрани ... както и нейното легендарно готвене.

# 4: Еру Читанда “Hyōka”

С лилави очи, толкова дълбоки, колкото ненаситното й любопитство, Читанда може да изтласка дори и най-мързеливите хора напред. Обикновено е спокойна, но тази весела и чернокоса красавица губи самообладанието си, когато става инвестирана дори в най-монотонните събития, което я прави все по-възхитителна. Вълнението й не само показва истинската й загриженост към другите, но и ще вдъхнови актьорите и зрителите да оценят по-тихите и на пръв поглед не уместни неща в живота.

# 3: Риас Гремори „Гимназията dxd“ (“High School DxD”)

Дори при заплаха от проклятието е съмнително някой да откаже да бъде домашен любимец на Риас. Тази червенокоса дяволска жена е готова да направи всичко за човека, когото обича, дори ако това включва подкрепа на мечтата им за създаване на харем. Риас е достатъчно уверена, за да не бъде прекалено ревнива или ядосана, когато други момичета флиртуват или дори ходят на срещи с нейния любовник. Тя обаче може да се разочарова, когато някой не прекарва достатъчно време с нея.

# 2: Асуна Юки "Изкуство за мечове онлайн" (“Sword Art Online”)


В дните си на славата нямаше фен наоколо, който да не изброи тази бойна девойка на един геймър като най-добро момиче. След като заместник-капитанът на водещата гилдия в играта, "Flash" е повече от способен да я държи във виртуална схватка. Силна по характер, не само в уменията, но и емоционално, тя поддържа самообладание пред личните изпитания и поставя нуждите на другите пред своите. В този смисъл Асуна може да бъде подкрепяща дори по най-основните начини, приготвяйки вкусна храна по време на игра и в действителност.

# 1: Рин Тосака „Съдбата“ франчайз (“Fate” franchise)

Кралицата на абсолютното готвене и популяризатор на Цундере Лопе, Рин е фигура на оптимизъм и овластяване в иначе мрачната обстановка на „Съдбата“(Fate/Stay Night). Въпреки че е разбрана погрешно за критичната си и пряма природа, тя е симпатична и спазва обещания, отстоявайки собствения си морал и идеали. Тя никога не бяга от бой, живее според собствения си кодекс на честта и има руж, който ще ви накара да молите да послужите като неин личен Героичен Дух.

👉 INSTAGRAM: https://www.instagram.com/bg_lion_201...
👉 VBOX7: https://www.vbox7.com/user:interne
👉 Videoclib.bg: https://www.videoclip.bg/user/interne

Дата на публикация: 1 февруари, 2020
Категория: Трейлъри и анимация
Ключови думи: Night School Episode Art online High сериал wars fate аниме battle Food sword dxd Hyōka

Показване на още