Cyberpunk 2077 беше отложена, Horizon Zero: Dawn идва за PC и ОЩЕ в новините с GplayTV

► Новините от тази седмица са следните :

Cyberpunk 2077 е отложен
Cyberpunk 2077, играта, която всички очакват с нетърпение е отложена за по-късна дата - 17 Септември тази година. Заглавието трябваше да излезе съвсем скоро ,през април, но миналата седмица CD Projekt Red, пусна тъжната новина в социалните мрежи. От студиото споделят, че Night City трябва да бъде усъвършенстван и на тази основа се дължи забавянето. Наистина стана модерно да забавят заглавие последните години, което не се нрави много на феновете, но специално за Cyberpunk 2077 се надяваме, че като излезе играта, да получим един изпипан и завършен продукт.

Horizon Zero Dawn ще получи PC версия
Horizon Zero Dawn е един от най-обичаните PlayStation 4 ексклузиви - с излизането си спечели любовта на критиците и още по важното - тази на широката публика. Носител е на серия награди и с години предхожда рекламните кампании на Sony по време на промоции и празници. За десетилетия това е първото ексклузивно заглавие финансирано и разработено от Sony, което ще получи версия за друга платформа. Нямаме все още официална дата на излизане и се очаква да се продава както в Epic, така и в Steam.

Metro 2033 и Metro Last Light идват за Nintendo Switch
Nintendo Switch бавно, но славно обогатява каталога си и получава поредната класика от близкото минало - Metro Redux, сборно издание включващо ремастър версиите на Metro 2033 и Metro: Last Light, както и всички DLC пакети. Две страхотни игри на 4A Games, и макар други платформи отдавна да им се радват, е страхотно да имаме възможността да ги играем и на портативна конзола. Ще се продава както дигитално, така и на физически носител, като за най-големите фенове е предвидено специално издание със сувенирчета и допълнителни благини - "The Ranger Cache" пак, включва :
Metro Redux комплект значки
Двустранна алтернативна обложка
4 броя двустранни арт карти
A2 двустранен постер
Очакваме го на 28ми Февруари.

Скоро ще излезе анимация по Mortal Kombat
От Warner Bros. ни готвят анимационен филм от вселената на Mortal Kombat, носи името Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge и се очаква още тази година през месец Юни. Както вече става ясно, проектът е в изключително напреднал стадий, към довършване и в него са замесени познати актьорски имена :
Patrick Seitz като Scorpion. Озвучавал същия в MK X.
Joel McHale като Johnny Cage
Jennifer Carpenter, позната от сериала Dexter, ще озвучава Sonya Blade
Jordan Rodrigues - Lui Kang
Steve Blum - Sub-Zero
David B. Mitchell - Raiden
Сценарият е поверен на Rick Morales и Jim Krieg. Самият Ed Boon (един от създателите на игровата поредица) е креативен консултант.

Очаква ни много Sonic контент през тази година
Без предупреждение, от Sega ни изненадаха с нова кампания озаглавена Sonic 2020. Тя стартира от вчера 20-ти Януари и ще се случва всеки месец на същата дата. В общи линии амбициите са големи и на всяко 20-то число ще бъдем ъпдейтвани с нов проект, свързан с едноименното синьо таралежче. Не знаем какво ни чака, но може да предположим, че ще видим комикси, филми, а защо не и нова игра. Последните няколко години бяха силни за франчайза - любимия на поколения персонаж се завърна с няколко нови игри, които върнаха интереса на широката публика и се увенчаха с небивал успех. По всичко личи, че от Sega нямат намерение да забавят темпото и ни очаква доста нов контент.

Dying Light 2 също е отложена
Още едно заглавие отива в графа “отложени”. Dying Light 2 последва примера на Marvel’s Avengers (споменахме я миналата седмица) и Cyberpunk 2077. Вчера от студиото, което разработва играта, споделиха тъжната новина, че няма да могат да изпълнят “визията за играта” до заветната дата на излизане през пролетта. Ще очакваме повече информация идните месеци.





► Можете да използвате следните кодове за 5% отстъпка на всичко в Gplay.bg ( така подкрепяш човека, чийто код ползваш ;) -- ZINGOD, PRASS, KIKO, DIGGGI, NOTHX,EVIL, ALEMLOL,NIL,CORK,VIKSYG,PENEV,FRKN,HARI

►Всичко за нашите събитие може да намерите тук : https://gplaytv.bg/category/gplaytvevents

►Присъединете се в нашия Discord сървър, където можем да се забавляваме заедно! https://discord.gg/ZGEp853

► Последвайте GplayTV навсякъде:
http://gplaytv.bg/

►Гледайте ни на живо в Twitch:
https://twitch.tv/gplaytv1

► Последвайте ни в социалните мрежи:

⦁Facebook: https://bit.ly/2KzBC5r
⦁Instagram: https://bit.ly/2TyNdpc
⦁Twitter: https://bit.ly/2KtS6Mf

Дата на публикация: 24 януари, 2020
Категория: Друго

Показване на още