Meteo Veles 17.01.2020 Времето во Македонија

Meteo Veles 17.01.2020
Времето во Македонија
Видео објавата беше изработена синоќа на 16ти и затоа стои 16ти, а е објавена денес.

Дознајте први за времето
Meteo Veles е на YOUTUBE
Отворете на youtube, испишете Meteo Veles, кликнете/притиснете на subscribe ако е на Англиски или претплати ако е на Македонски.
БЕЗ ГРИЖА, БЕСПЛАТНО Е

Бидете први што ќе се информирате за времето, лајкнете👍на FB page/страната на Meteo Veles, на овој линк👇
https://m.facebook.com/Meteo-Veles-Macedonia-1705553683028549/

Дата на публикация: 18 януари, 2020
Категория: Друго

Показване на още