✅ЕПИЗОД 91 на предаването ЕвроДикоФ

Днес в „ЕвроДикоФ“ ще видите:

Първото участие на "Отровното трио" за 2020-а год. Арман Бабикян, проф. Велислав Минеков и Николай Хаджигенов за държавата като пернишки язовир.

Втора част от разговора с Мая Манолова от „Изправи се, България!“. А сега накъде?

Безочието на Борисов III продължи и по време на празниците – да се хвалиш, че си похарчил 2 млрд. за саниране, а да не си построил детска болница – това го може само Падишахът.

Българският предприемач в IT сектора Стефан Бумов. Какво може да се направи за индустрията, която генерира милиарди годишно. И продължава да расте.

Журналистът от БНР-Русе Ася Пенчева „сблъска“ реалността и обещанията, че до 2019-а ще има нов път „Русе-Бяла-Велико Търново“. И русенци пак помолиха Дядо Коледа да го построи.

Григор Здравков от Легия „Антимафия“ за казуса „Ало, Банов съм!“. Как прокуратурата „накисна“ културния министър Боил Банов. В свое постановление прокурор призна, че записът не е манипулиран. Банов още дължи или отговора на въпроса „Къде е манипулацията?“, или една оставка.

➡️ Още ЕвроДикоФ със Сашо Диков: http://eurocom.bg/shows/evrodikof
➡️ Не пропускайте да се абонирате за канала на ЕвроДикоФ в Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCO392Jv6KbxYZjHfTAgyPJg?sub_confirmation=1
➡️ ЕвроДикоФ във Facebook: https://www.facebook.com/eurodikoff/

#Евроком #ЕвроДикоФ #СашоДиков #eurocom

Дата на публикация: 4 януари, 2020
Категория: Друго

Показване на още