Топ 10 ДЕЦА, отгледани от ЖИВОТНИ

Топ 10 ДЕЦА, отгледани от ЖИВОТНИ

В тази класация ще говорим за 10 човека, които са били отгледани или спасени от диви животни. Техните истории са почти невероятни, но са сто процента истински. Как са успяли тези хора да оцелеят в дивата природа, какво са научили и каква е цената. Гледайте и научете нещо ново.

Тази Книга е Тайна, тениски, шапки, раници, суичъри:
http://sundayhabit.com/айде-бг

Живот без каишка

Представяте ли си да потърсите любов при глутница кучета, защото не я получавате от собствените си родители. И то едва на 3-годишна възраст. Точно това се случило с Оксана Малая, която буквално прекарала детството си в кучкарник в задния двор, тъй като родителите ѝ не полагали елементарни грижи за нея. Както можете да се досетите четириногите приятели я приемат и се грижат за нея доста повече от биологичните ѝ родители. И така тя става част от глутницата в собствения си заден двор. Години минават, докато съседите на семейството не решават да сигнализират в полицията, защото виждат, че нещата вече са извън контрол. Когато служителите на реда отиват, за да проверят, те заварват малката Оксана, седяща на четири крака, лаеща и опитваща се да ги ухапе, докато кучетата от глутницата я заобикалят и пазят. Накрая успяват да я издърпат и да я заведат в болницата, където установяват, че тя не може нито да говори, нито да ходи изправена, нито дори да разсъждава като човек. А вече била на 8 години. Какво се случило с нея и каква е днес? Вижте в новата ни класация.

Момчето- вълк

През 1867г. група ловци, намират 6-годишния Дина Саничар и първоначално не са сигурни дали са открили човек или вълк. Оказва се, че детето е прекарало целия си живот с вълците и е оцеляло, благодарение на това, че е станало едно от тях. Както можете да се досетите цялостното му поведение е било като на диво животно. Той ядял от земята, разкъсвал с уста всички дрехи, които видел, ядял сурово месо и естествено не можел да говори. Лекари и психолози работили усилено с него, но поради факта, че попаднал в дивото от бебе и прекарал там първите си шест години, спасението било невъзможно. Той никога не се научил да говори и продължил да предпочита сурово месо и кокали, пред сготвена храна.

Танцуващият с вълци

Марко Родригес Пантоя бил 7-годишно испанско дете, продадено от родителите си на самотен козар. Той е едно от най-известните диви деца и е прекарал 12 години от живота си в компанията на семейство вълци. След смъртта на козаря, Марко останал сам и започнал да скита из гората в опит да оцелее. „Един ден, влязох в една пещера и започнах да си играя с малките вълчета, които бяха вътре. От умора заспах, а когато се събудих, видях майката да носи голямо парче месо на малките. Първоначално тя ръмжеше и ме гледаше застрашително, но после откъсна парче от плячката и го побутна с нос към мен. Така започна всичко!“ Това са думите на самия Марко, който в крайна сметка успява да се върне в цивилизацията, но не, за да стане 100% част от нея. Някои от другите му горски приятели били змии, диви прасета и лисици. Днес, той е на 73г., но цял живот спи без легло, на пода, точно както преди много години е превел в пещерата.

LIKE + SHARE + SUBSCRIBE = HAPPY НИЕ :)

Facebook:
https://www.facebook.com/aydebgofficial/

Instagram:
https://www.instagram.com/aydebgoffic...

Музика: NALICE
Изпълнител: Jason Farnham
Omega by Scott Buckley https://soundcloud.com/scottbuckley
Creative Commons — Attribution 3.0 Unported — CC BY 3.0
Free Download / Stream: https://bit.ly/omega-scott-buckley
Music promoted by Audio Library https://youtu.be/ZRBsgI8PD1Y

Jay Man - http://OurMusicBox.com
#айдебг #Top10 #класация

Дата на публикация: 16 декември, 2019
Категория: Друго

Показване на още