ПЪРВО В NEWS24bg.com! Жестока гавра с тревестита Рашко Минчев - Рашия

Появи се ужасяващо видео от поредната гавра с травестита Рашко Минчев по - известен като Рашия, видя първо Информационна агенция News24bg.com. 

На видеото което се появи в социалните мрежи, се вижда как младеж от ромски произход отива към Рашия и иска от него да му пипа половия член. 

По това време други момичета и момчета се смеят и снимат клипът вероятно да се похвалят, че около тях е известния с простотията си травестит.

На редакционната ни поща пристигна сигнал за провокативните постове на Рашко Минчев, които е трудно да бъдат описани без специализиран консултант в бранша на музиката, сексуалните течения и психологическите аномалии.

Мъжката „Мис тигрова“ се е самопровъзгласил за звезда в музикалния гигант „Пайнер“ в профила си в социалната мрежа и всекидневно залива Фейсбук и YouTube с видеоклипове.

Със самочувствието на холивудска звезда той подражава на противоположния пол и се държи като момиче (с грим и дълга коса), докато се опитва да пее върху оригиналите на поп фолк песни на различни изпълнители.

Най-голяма любимка обаче очевидно му е Преслава, след като в профила му се появи пост, в който той твърди, че с добричлийката са „сестри“, тъй като майка му Гергина имала заигравка с таткото на Преслава Кольо и в крайна сметка, Рашко бил плод на любовта им...  истински турски сериал.

Преди време 26 годишният Рашко. който е родом от старозагорското градче Гурково, избухна със „сърцераздирателно“ разкритие, че от музикалния поп фолк гигант са слепи и глухи за таланта му, защото не го взимат да пее в лейбъла на Митко Пайнера.

Сега обаче явно са се договорили, щом на профила му се кипри телефона за участия на димитровградската компания.

Ако случайно посещавате профила му внимавайте с негативните коментари, защото Рашко не толерира хейта.

News24bg.com припомня, че Рашко Минчев стана особено "известен" с факта, че обяви "новината": "Чакам бебе от Фики Стораро и Денис Теофиков". 

Тогава той написа в личния си профил в социалните мрежи: „Преди няколко часа поучих много силни болки, щях да умра, Денис и Фики се обадиха на „Бърза помощ“ и те ме закараха, раждането ми започна. Близнаците не издържаха и вече се появиха на бял свят, чувствам се горда, че съм майка на тези прекрасни близнаци, вълнувам се! Това е най-голямото щастие за мен не мога да Ви опиша хора, гордея се дори, че съм жена и на красиви мъже като Денис и Фики, най-накрая тези близнаци се родиха живи и здрави обичам си ги много. Уникално се чувствам, а мъжете ми подлудяха от радост от гордост много са щастливи, че са бащи на тези близнаци„.

Под новата новина тогава на циганинът –  травестит започнаха и жестоки коментари за това, че е „родил“ децата на двамата изпълнители, видя News24bg.com.

*Ето и част от тях които News24bg.com публикува без редакторска намеса: 

Д. Маринова пише: „От къде си родила тия близнаци от гъза си“.

Радка Георгиева допълва: „Болен мозък“. 

К. Минев пише: Боже този луд ли е“. 

#РашкоМинчев #Рашия #гавра

Дата на публикация: 15 декември, 2019
Категория: Друго

Показване на още