Саксакустикс - Не ми го земај времето (cover)

Преработка на која работевме напорно и со голема љубов ♥️ Се надеваме дека ќе го задржиме до крај вашето внимание и заедно ќе шириме позитива!

Не ми го земај времето - оригинално изведена од Калиопи

Гитара - Никола Јангелов
Вокал - Иво Димитров
Саксофон - Иван Мојсоски

Видео - Кристијан Ѓоргиев
Аудио - Јордан Манов

Огромна благодарност до сите кои активно и пасивно учествуваа во целиот проект, а најмногу до Мартин, Симона, Филип, Ана, Драгана, Марија, Ива, Тања, Бојана, Ема, Марина, Софија, Александар, Мики и Михаела кои се појавија во видеото и без кои крајниот резултат не би бил таков каков што е ♥️

Корисни линкови:

Саксакустикс

https://www.facebook.com/SaxAcoustics

https://www.instagram.com/saxacoustics

Booking: +38978837601

Кристијан Ѓоргиев

https://www.instagram.com/gorgiev7

Јордан Манов

https://www.facebook.com/jordanmanovofficial

https://www.instagram.com/jordanmanov

•сите права на песната и припаѓаат на Калиопи, било какво копирање на материјалот и постирање на друг канал е забрането!

Дата на публикация: 15 декември, 2019
Категория: Друго

Показване на още